Twee weken terug kwam ik terecht bij SNCKBR Amsterdam. Hier moet je dus zijn voor “comfortfood”. Bij de naam SNCKBR zou je denken aan ongezonde en/of vette troep, maar niks is minder waar! Ze maken met duurzame ingrediënten “echt” eten, goodfood, matig in vet, vrij van geraffineerde suikers en e-nummers. En, indien mogelijk, ook minder koolhydraten of glutenvrij.

EAT YOUR HEART OUT

De menukaart is TE GEK, ze bieden een grote variatie aan in vegetarische, veganistische, vlees- en visgerechten en zijn altijd vrij van alle “bullshit” dus. Zondigen wordt gezondigen. Van een lekkere steak tot een lichte cocktail.

snckbr

Een stukje bewustwording

Ben jij van plan Amsterdam in te gaan, dan mag je deze lunch-diner hotspot zeker niet voorbij lopen. En hoe relaxed is dit? Voor elk wat wils, of je nu vegetarisch bent, vegan of als je gewoon een goede steak wilt! De kaart is uitnodigend en wat ik vooral tof vind is dat het aangeeft dat het gezond is en hoeveel calorieën het ongeveer bevat.

Is het geen plaatje?

Overigens ook een ideale plek om even neer te ploffen met je laptop. Gezellige bediening, leuke buurt en relaxte sfeer. Ik zeg een allround TOPPER!

Vegan sunday

 

SNCKBR organiseert iedere eerste zondag van de maand een Vegan Sunday, waarbij het menu maandelijks varieert. Je kunt voor 27,50 genieten van een driegangenmenu of 42,50 euro wanneer je graag een wijntje lust.

Het voorgerecht was een Saoto soep met glasnoedels, taugé, gebakken uitjes en een mild pittig sausje dat je zelf kon toevoegen. Het hoofdgerecht bestond uit Gado Gado met gestoomde groenten, zelfgemaakte pindasaus en jasmijnrijst. En dan hadden we natuurlijk nog het dessert en die bestond uit spekkoek….. Waar ik mijn twijfels had of deze wel echt vegan was? Gelukkig kwam er snel een waanzinnig lekkere brownie met vers fruit en overgoten met ahornsiroop op tafel.

Wees er vroeg bij, reserveren is zeker aan te raden!

SNCKBR West
Kinkerstraat 106-108
Amsterdam West
Ontbijt | lunch | brunch | borrel | diner | snacks

snckbr

Liefs,

Charlie en Ina

PS; Bekijk hier wie Ina is en hoe zij #TEAMCHARLIE versterkt!