De nieuwe smaaksensaties van walnoot, kokos met amandel of avocado met een vleugje limoen - Charlie's Kitchen

De nieuwe smaaksensaties van walnoot, kokos met amandel of avocado met een vleugje limoen

Ken jij deze al? De nieuwe smaaksensaties van walnoot, kokos met amandel of avocado met een vleugje limoen. Toen ik deze nieuwe producten voorbij zag komen werd ik meteen nieuwsgierig.

Ja echt nieuwsgierig, want zou je dit ook proeven? Het antwoord is ja!

Maar wat kun je nu allemaal met deze heerlijke smeerbare producten? Ik ging eens flink aan de slag, deed een uitgebreide smaaktest, maar ook een combinatietest en bedacht daarna toffe recepten waarbij je ze kunt gebruiken.

Zo kwam ik er achter dat niets minder waar is, dan dat je met deze nieuwe producten van Becel je je verse broodje van de bakker nog lekkerder maakt, door te genieten van de lekkere smaak van deze spread met walnoot, kokos met amandel of avocado met een vleugje limoen. “Lekkerder gaan je boterhammen niet worden” zegt Becel, maar ook zonder brood vond ik het al heerlijk om er van te snoepen  !

What to do

Ik probeerde bijvoorbeeld Becel met kokosolie onder mijn hagelslag, hoezo guilty pleasure?

Varieren wordt nog leuker

Rijstwafels met Becel met avocado-olie, komkommer en verse basilicum, een fris en gezond tussendoortje.

En deze crackers met Becel met walnootolie en een plakje extra belegen kaas. Voor elke kaasgek een must try!

Charlie’s favoriete combinatie

Zulke lekkere nieuwe producten verdienen niet alleen lekker beleg, maar ook het allerlekkerste om op te smeren. Dus ging ik aan de slag met mijn zelfgemaakte muesli-bol recept. En met succes!

Muesli-bollen

Wat heb je nodig:
( 5 grote bollen)

 • 250 gram magere kwark
 • 2 eieren
 • 200 gram roggemeel
 • 3 el havermout
 • 50 gram rozijnen
 • 75 gram walnoten
 • 1 a 2 tl kaneel
 • 2 tl bakpoeder

Optioneel: 2 el honing

 1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
 2. Meng in een grote kom de magere kwark met eieren.
 3. Voeg de roggemeel, bakpoeder en kaneel toe. Gebruik een mixer of garde om er een glad beslag van te maken.
 4. Hak de walnoten in grove stukken en spatel deze nu samen met de rozijnen door het mengsel.
 5. Leg op een bakplaat een vel bakpapier, maak 5 grote hoopjes hierop van het mengsel.
 6. Om te zorgen dat het mooie ronde maar vooral gladde hoopjes worden gebruikte ik 2 natte lepels.
 7. Bak de muesli-bollen in ongeveer 20 minuten lichtbruin. Let goed op, elke oven is anders.
 8. Laat ze goed afkoelen voordat je ze aansnijdt en besmeer met een lekkere laag Becel met walnootolieBeleg de muesli-bol hierna met een plak kaas en wat rucola of beleg naar keuze.

Onder het kopje “productkennis”

Voor Charlie’s Kitchen zal ik vaker vertellen over nieuwe producten die er op de markt zijn verschenen. Dit hoort bij het leven van een foodblogger (lees hier “Hoe kom je rond als een blogger“). Vandaag vertel ik jullie over de nieuwe producten van Becel en deel ik een heerlijk recept met jullie en mijn ervaring met het product.

De basis van Becel bestaat uit een mix van ondermeer koolzaad-, lijnzaad- en zonnebloemolie. Daaraan is nu ofwel walnootolie, kokos- en amandelolie of avocado- en limoenolie toegevoegd en dit zorgt naar mijn mening voor een echte smaaksensatie.

Alles op een rijtje over de nieuwe Becel spreads:

 • 100 % plantaardig en dus vrij van dierlijke ingrediënten
 • Vrij van kunstmatige kleur- of smaakstoffen
 • Vrij van conserveermiddelen
 • Lactosevrij
 • Glutenvrij
 • Rijk aan Omega 3
 • Veganistische keurmerk (V-keurmerk)en dus opgenomen door de Vegetariërsbond

Ik vind dat deze producten prima passen in een gezonde leefstijl waarin balans voorop staat! Ik vind het heerlijk om af en toe mijn broodje of cracker eens goed te beleggen. Even echt genieten met wat extra smaak!

Je vindt de nieuwe Becel in de koeling bij de margarine en roomboter.

Liefs,
Charlie’s Kitchen

PS: Lees hier ook “Bloggen en geldverdienen deel 2

 

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches