Winactie… Simple Smart BBQ van Julius Jaspers

19 reacties

 1. Ik hou van de bbq! Noujah, niet van het bbq-en zelf maar van de geur, de gezelligheid en het zitten en eten! 😉
  Mn man heeft sinds kort een soort van “green egg” (een kleintje) gekocht en we zijn van alles aan het uitproberen erop.. Het boek zou dan ook niet voor mij zijn maar voor mn man, zodat hij nog meer kan experimenteren met de bbq!
  Ik hoop dat er ook toetjes in het boek staan want ook al vindt ik alles lekker vd bbq, de toetjes zijn wel extra lekker! Zoals banaan met chocola, das maar 1 van de velen…!
  Ik ga duimen dat ik mn man binnenkort kan verassen en dat ik binnenkort lekker ga eten 😀

 2. Ik ben dol op barbecue. En ik kan niet echt een favoriet benoemen. Nou ja, misschien dan wel de “simpele ordinaire” speklappen. Terwijl ik normaal gesproken eigenlijk geen varkensvlees wil eten, om gezondheidsredenen. Bij barbecue maak ik dus graag een uitzondering.

 3. gemarineerde garnalen vind ik erg lekker
  benieuwd naar al het lekkers in het boek

 4. De spareribs van mijn broertje! De spareribs gaan voordat ze op de bbq gaan, eerst met marinade 24 uur in de souvide. Heerlijk zijn ze dan! Het boek zal dan ook een geweldig boek zijn voor mijn broertje, zodat hij nog meer mooie gerechten van de bbq kan maken.

 5. Ik zou deze super graag voor m’n vriend willen winnen! Hij is 21 juni jarig dus dat zou een leuk extra kadootje zijn. Vriendlief heeft sinds een jaar een kamado waar hij het hele jaar door heerlijk op kokkerelt. Ik kan er geen genoeg van krijgen en dat geldt eigenlijk voor de hele familie en vriendengroep. Het lekkerst vind ik spareribs die urenlang gegaard hebben, burnt ants en brisket. Als ik het boek win nodig ik je graag uit om deze zomer aan te schuiven en zijn creaties te komen proeven in het mooie Zuid-Limburg!

 6. Ik hou zeker van bbq de geur gezelligheid De lekkerste gerecht vindt ik vis en garnalen Ik ben heel benieuwd naar de inhoud van het boek.

 7. Ojee. Ik heb altijd uitgedroogde kipspiezen (die ik “red” met kant en klare satesaus), zwarte speklappen die je door midden kunt breken en vooral die flauwe hamburgers herkenbaar. Ik denk dat Noa & Finn dit boek heeel graag aan papa zouden geven voor vaderdag! #hoehetwelmoet

 8. Gezien mijn gemixte afkomst (Antilliaans/Indonesisch) blijft mijn old time favorite: de saté! Ver van tevoren gemarineerd en met veel geduld gebakken boven houtskool. Smaken en geuren van mijn jeugd!!
  Dit boek kan mij helpen om deze smaken en geuren te verrijken en ongetwijfeld worden deze recepten doorgegeven aan de volgende generatie.

 9. Zalmforel gevuld met verse kruiden heerlijk!!

 10. Eigenlijk nogsteeds hele kip met blikje bier in de kond en lekker rustig laten garen. Wel op de bge, voorkeur donker bier en kip licht gemarineerd met oa ketjap. Geroosterde harde groentes zoals zoete aardappel en gewone gepofte aardappel erbij. Maarja volgens mij is er veel meer mogelijk dus ………

 11. Spareribs met een hele pittige marinade min 3/4uur op de bbq!
  En dan met je handen eten! 😉

 12. Om heel eerlijk te zijn heb ik nog geen favo gerecht. Daarvoor bbqen wij te weinig. Als we dan bbqen liggen er vaak standaard dingen op als hamburgers, worstjes en kipsaté. Als ik de foto’s zie die bij het bericht zijn geplaatst, zie ik dat ik nog veel te leren heb.

 13. Ik ben dol op een maïskolf van de bbq zo ontzettend lekker! Daarnaast heb ik in Griekenland Souvlaki kruiden gehaald en deze met varkenhaas lekker op de bbq gedaan met heerlijke zelfgemaakt tatziki het lekkerste! En ik heb sinds kort de dadels met spek en geitenkaas ontdekt, zo lekker van de bbq. Ik kan wel veel gerechten opnoemen. Ik hou echt van de bbq en zijn gezelligheid! Zou graag willen experimenteren met het boek!

 14. Ik ben dol op de BBQ en dan vooral veel heerlijk sappig vlees. Een heerlijke kippenpoot. Goed spicy ingelegd of spareribs. Water loopt me al uit mn mond.
  Maar mijn favoriet zijn dungesneden speklapjes die o.a. met soy sauce en rode peper pasta zijn gemarineerd.
  Ik heb de heerlijke dingen die in bovenstaand artikel bescgreven zijn helaas moeten missen maar met het boek zou ik het zelf nog kunnen proberen. Dus graag! Stuur maar op.

 15. Heerlijke Lomito met zelfgemaakte chimichurri
  en daarbij een gepofte aardappel met knofloofsaus! Uiteraard allemaal zelf gemaakt!
  Voor de frisheid een heerlijke koolsalade erbij.

 16. Ziet er verrukkelijk uit ♡ Ik zou het graag leren want ik bbq nu nooit op kooltjes terwijl dat juist zo heerlijk ruikt… Ik ben DOL op gemarineerde zalm en saté.

 17. Ik ga het boek gewoon kopen. Ik zat te kwijlen tijdens het lezen van je artikel. Helaas was ik te laat met reageren om te kunnen winnen! Ga lekker door met testen, zou ik zeggen.

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

16 − vijftien =