Deze simpele vis salade ontstond in een moment van haast! Ik had lekker gesport en kan een oude vriendin tegen, we raakte aan de praat en besloten ergens een bakkie te doen samen. Kletsen kan ik wel en voordat ik wist waren we 1.5 uur verder. Ik moest een uur daarna richting mijn werk dus ging regelrecht naar huis, ik dacht ik flans wel wat in elkaar. Even snel onder de douche gedoken en daarna in de koelkast kijken wat ik nog had. Ik heb altijd genoeg in huis, ik vind het toch zo verschrikkelijk als je trek hebt en je moet eerst nog naar de supermarkt. Daar word ik echt sacherijnig van! Groentjes genoeg, een visje, kaas en huppa ik ging aan de slag voor een heerlijke vullende salade.

simpele vis salade

Wat heb je nodig:
(voor 1 persoon)

 • 1 hand veldsla
 • 1 hand rucola
 • 1 had ijsbergsla tuinkruiden
 • 1/2 zakje HAK kikkererwten
 • 1 gerookte forel a 100-150 gram
 • 1 el Parmezaanse kaas
 • 8 cherrytomaatjes
 • 1/3 komkommer
 • 1 handje kiemen
 • 1/3 avocado

simpele vis salade

 1. Pak een groot diep bord en vul deze met de rucola, veldsla en ijsbergsla.
 2. Was de kikkererwten goed af!
 3. Snijd de komkommer en tomaatjes fijn zoals jij dat lekker vind.
 4. Snijd de vis in reepjes en voeg alles toe aan de salade!

Simpel, lekker en super gezond 😀

Simpele vis salade

Liefs,
Charlie’s Kitchen