Simpel en bewust afvallen met jouw nieuwe persoonlijke coach

13 reacties

 1. #getinshapetheeasyway en #bol_com
  Ik probeer elke dag, maar minimaal 4x per week, thuis te trainen met Jacqueline van Dijk via fb en verder let ik een beetje op m’n eten.

 2. Ik slaap al 3/4 jaar heel slecht, ik begin nu op te raken. Ik ben nu met behulp van een personal trainer 18 kilo kwijt, maar blijf nu op dit gewicht hangen dus kan wel wat extra hulp gebruiken. Mijn tip is dat je met behulp van een goede personal trainer ( die je help bij voeding maar ook met sporten en je mentaal helpt ) veel kan bereiken en dan kun je met die tips het zelf voortzetten. #getinshapetheeasyway #bol_com

 3. Wat een super leuke WINACTIE!!!! #getinsgapetheeasyway Wat voor mij goed helpt is mijn maaltijden plannen en het geen wat ik tijdens die maaltijden mag eten! Zo krijg je geen grote honger en pak je op dat moment niet de verkeerde dingen! #bol_com

 4. Wat een leuke winactie zeg! En super handig al je uitleg. Mijn
  #getinshapetheeasyway tip is om een buddy te zoeken; samen sta je sterker. Je kan elkaar helpen en motiveren. Met zo’n mooie activity tracker gaat dit nog beter denk ik! #bol_com

 5. Oooh dat zou geweldig zijn! Na het extreme dieët wat ik de afgelopen tijd gedaan heb ik het advies van Charlie’s opgevolgd om te stoppen met mijn lichaam dit aan te doen en nu ga ik me verdiepen in de gezonde en vooral ook heerlijke voeding die te volgen zijn op CK Facebookpagina instagram website en zeer binnenkort haar ebook! Super veel zin in! Als we dit winnen? Kunnen we er dubbel en dwars aan beginnen #startthegoodandhealthylife #getinshapetheeasyway #bol_com #loveCK

 6. Wauw dat een super gave winactie! En wat een helder en interessant artikel!
  Ik doe mee via de instagram pagina: shar.ation!

 7. #getinshapetheeasyway #bol_com ik doe elke dag drie keer zes minuten oefeningen op de Bellicon en probeer zoveel mogelijk te wandelen. Binnenkort start mijn revalidatietraject en dit zou voor mij een hele goede steun kunnen zijn om mijn doel te bereiken en trots op mezelf te kunnen zijn als ik mijn doelen bereik.

 8. Dit is wat ik nodig had! Een super duidelijke omschrijving en vergelijking van de activity tracker! Want Echt, ik zag door de bomen het bos niet meer!
  Nu ben ik er eindelijk uit… rest dus over… sparen…sparen…sparen… want ja het is wel ineens een uitgave!! Maar goed…. eerst maar een poging met deze actie…. daarna de volgende stappen!

 9. Leuk! Ik doe mee :). Maar win toch nooit iets, dus ik ga vast sparen voor de Smsung. Fijne review! Je hebt ze alle drie getest en geeft duidelijk uitleg en je mening. En waar de producten afzonderlijk goed en ook minder goed in zijn. De reviews die bij een winkel bij een product staan vind ik vaak niet zo betrouwbaar. Hier heb ik tenminste wat aan!

 10. Supertof artikel! Thanks! Ik ga meedoen via fb!

 11. #getinshapetheeasyway #bol_com blijf dicht bij jezelf en zoek de beweging waarbij jij je prettig voelt! Dit hoeft niet altijd een uur zweten in de sportschool te zijn (is natuurlijk zo regelmatig ook wel erg lekker) maar mag ook gewoon een lekkere wandeling naar de buurtsuper zijn. Dan kun je hier direct al het lekkers voor een gezonde maaltijd halen! Maak deze lekker kleurrijk, dat toont een heel stuk aangenamer op je bord!
  Ook een bijkomend voordeel als je je boodschappen met de benenwagen doet… dan kun je niet teveel meenemen 

 12. Boksen dat is zo goed voor je en je komt voldaan weer thuis ,echt een top sport,opgeven is geen optie.

 13. Afgelopen twee en een half jaar ben ik 35kg afgevallen. Ik kan je vertellen dat dat niet altijd the easy way was EN is. Ik ben begonnen met puur en eerlijke voeding vrij van allerlei rommel. Op mijn eerste “sportsessie” kon ik 3,6km wandelen….. nu sport is zo een 5x per week en is mijn volgende doel voor t eerst in mm leven een “summerbody” te krijgen!

  Een tip van deze flip?
  Geniet van pure gezonde voeding! Gun jezelf niets minder dan het beste! Geniet! En vooral geef niet op!! ❤ Believe in yourself!
  #getinshapetheeasyway en #bol

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

5 × een =