Vorige week mocht ik deelnemen aan een workshop Asian streetfood van Shirkan. Shirkhan bevindt zich in de Foodhallen Amsterdam, een super gezellige locatie met heel veel lekker eten. Zelf al een aantal keer geweest om mijn buikje rond te eten maar nog nooit bij Shirkhan! Ik kan je vertellen, dit had ik eerder moeten weten! Een geweldig verhaal van een chef die zijn liefde voor eten uit zijn land wil delen en dat proef je!

Kruiden_Shirkhan

In deze keuken worden zoveel kruiden gebruik dat het een grote smaaksensatie is. Ik had het geluk dat we van alles van de kaart mochten proeven en ook nog eens een kijkje mochten nemen in de keuken. Van kip tot lam, alles word gaar is 48 uur zodat alle kruiden en helemaal intrekken. Achter in de keuken staat een prachtige tandoor, hier mogen wij zelf een naambrood “bakken”.  De geuren die uit deze keuken komen zijn niet normaal lekker!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Shirkhan

Shirkhan

Shirkhan

Shirkhan

Ik hoop dat ik jullie met mijn foto’s net zo enthousiast heb gemaakt als mij. Dus ben je in de buurt van de foodhallen? Zeker even langs Shirkhan voor wat echte FOODPORN!

Liefs,
Charlie