Deze salade met witte perzik en feta is waanzinnig lekker. Een combinatie van zoet en zout blijft gewoon magisch, natuurlijk is fruit en groenten combineren ook zo makkelijk. Ik liep over de markt en zag witte perziken liggen, nog nooit gehad dus besloot deze mee te nemen. Met alle restjes die ik nog in huis had was het makkelijk een salade te maken, heerlijk in het zonnetje in de tuin opeten. Komt niet vaak voor, want de zon laat nog aardig op zich wachten deze zomer. Nu jullie dit lezen lig ik met een cocktail in mijn hand en in een flitsende bikini op het strand in Ibiza. Zoals jullie hier hebben kunnen lezen heb ik aardig vooruit gewerkt zodat ik daadwerkelijk ook even kan bijkomen.

salade

Sorry voor de niet zo geweldige scherpe foto maar mijn camera heeft even kuren dus heb het opgelost met mijn telefoon haha.

Wat heb je nodig:
(voor 1 persoon)

 • 2 handen boter sla
 • 1 grote hand rucola
 • 1 (witte) perzin
 • 1 el walnoten
 • 1 el balsamico
 • 150 gram kikkererwten (uit zak)
 • 60 gram feta
 1. Pak een groot diep bord en doe hier de boter sla en rucola in.
 2. Snijd de feta in blokjes.
 3. Snijd de perzik in reepjes.
 4. Was de kikkererwten goed af.
 5. Voeg nu alles samen en hussel eventueel een beetje door elkaar!

salade

Liefs,
Charlie’s Kitchen

PS: deze salade met rivierkreeftjes is trouwens ook echt een topper! (recept)