Salade met witte perzik en feta - Charlie's Kitchen

Salade met witte perzik en feta

salade

Deze salade met witte perzik en feta is waanzinnig lekker. Een combinatie van zoet en zout blijft gewoon magisch, natuurlijk is fruit en groenten combineren ook zo makkelijk. Ik liep over de markt en zag witte perziken liggen, nog nooit gehad dus besloot deze mee te nemen. Met alle restjes die ik nog in huis had was het makkelijk een salade te maken, heerlijk in het zonnetje in de tuin opeten. Komt niet vaak voor, want de zon laat nog aardig op zich wachten deze zomer. Nu jullie dit lezen lig ik met een cocktail in mijn hand en in een flitsende bikini op het strand in Ibiza. Zoals jullie hier hebben kunnen lezen heb ik aardig vooruit gewerkt zodat ik daadwerkelijk ook even kan bijkomen.

salade

Sorry voor de niet zo geweldige scherpe foto maar mijn camera heeft even kuren dus heb het opgelost met mijn telefoon haha.

Wat heb je nodig:
(voor 1 persoon)

 • 2 handen boter sla
 • 1 grote hand rucola
 • 1 (witte) perzin
 • 1 el walnoten
 • 1 el balsamico
 • 150 gram kikkererwten (uit zak)
 • 60 gram feta
 1. Pak een groot diep bord en doe hier de boter sla en rucola in.
 2. Snijd de feta in blokjes.
 3. Snijd de perzik in reepjes.
 4. Was de kikkererwten goed af.
 5. Voeg nu alles samen en hussel eventueel een beetje door elkaar!

salade

Liefs,
Charlie’s Kitchen

PS: deze salade met rivierkreeftjes is trouwens ook echt een topper! (recept)

 

 

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Avondeten

Groentetortilla (ei) met aardappel

Avondeten

Kidsproof: mini pita gevuld met kokos-kipnuggets

spelt, pita, groen
Lunch

Spelt pita met kip en groen

2 reacties op “Salade met witte perzik en feta”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches