Rumors Maastricht voor cocktails, wines & bites

rumors

Ik liep door de kleine straatjes bij het Jekerkwartier van Maastricht en kwam terecht in de Koestraat, een zijstraat van het Onze Lieve Vrouwenplein. En ik viel meteen op Rumors. Eigenlijk op het bord waarop staat: Rumors voor cocktails, wines & bites.

Ach, het is inmiddels al half 4 en ik moet nog 2 artikelen afschrijven. Wijn en werken gaat prima samen kan ik je vertellen. Een soort van zonnestraal komt door dus ik plof met een vriend neer op het terras.

rumors

Rumors: een eigentijdse stijlvolle bar & kitchen

Daarna gaat hij richting werk en ik ga naar binnen. Eenmaal binnen neem ik plaats bij de grote wand, zo kan ik lekker om mij heen kijken. Ik kan uren naar andere mensen kijken, wat ze eten, wat ze doen etc.

Ik zie een groepje dames cocktails bestellen, wat een plaatje. Maar cocktails drinken tijdens artikelen schrijven, dus werken, gaat misschien iets te ver haha.

rumors

Het personeel is zeer vriendelijk, zo gemoedelijk allemaal en voor mijn gevoel komt dat echt omdat ik hier in Limburg ben.

Het ruikt waanzinnig lekker binnen, de aroma’s komen mij tegemoet. Mijn buik begint te knorren en ik vraag de jongeman die mij bedient wat ik nu echt moet proberen.

rumors

Een borrel of een bite, uitgaan of romantisch dineren

Ze serveren hier meerdere kleine gerechten, die je makkelijk kunt delen. Een beetje tapas effect, maar dan wat groter en absoluut next level. Ik ging o.a voor de garnalenkroketjes en bruschetta’s.

rumors

Na het werk, een lunch tijdens het shoppen of een feestje

Bij Rumors is alles mogelijk, zelfs toffe workshops. Volgende week zondag is er bijvoorbeeld een cocktail workshop. Helaas ben ik dan zelf niet meer in Maastricht, maar ik denk zomaar dat ook dit heel tof is. Ik was zeker gegaan als ik daar nog geweest was!

Rumors
Koestraat 13

Liefs,
Charlotte

======================================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches