Ik liep door de kleine straatjes bij het Jekerkwartier van Maastricht en kwam terecht in de Koestraat, een zijstraat van het Onze Lieve Vrouwenplein. En ik viel meteen op Rumors. Eigenlijk op het bord waarop staat: Rumors voor cocktails, wines & bites.

Ach, het is inmiddels al half 4 en ik moet nog 2 artikelen afschrijven. Wijn en werken gaat prima samen kan ik je vertellen. Een soort van zonnestraal komt door dus ik plof met een vriend neer op het terras.

rumors

Rumors: een eigentijdse stijlvolle bar & kitchen

Daarna gaat hij richting werk en ik ga naar binnen. Eenmaal binnen neem ik plaats bij de grote wand, zo kan ik lekker om mij heen kijken. Ik kan uren naar andere mensen kijken, wat ze eten, wat ze doen etc.

Ik zie een groepje dames cocktails bestellen, wat een plaatje. Maar cocktails drinken tijdens artikelen schrijven, dus werken, gaat misschien iets te ver haha.

rumors

Het personeel is zeer vriendelijk, zo gemoedelijk allemaal en voor mijn gevoel komt dat echt omdat ik hier in Limburg ben.

Het ruikt waanzinnig lekker binnen, de aroma’s komen mij tegemoet. Mijn buik begint te knorren en ik vraag de jongeman die mij bedient wat ik nu echt moet proberen.

rumors

Een borrel of een bite, uitgaan of romantisch dineren

Ze serveren hier meerdere kleine gerechten, die je makkelijk kunt delen. Een beetje tapas effect, maar dan wat groter en absoluut next level. Ik ging o.a voor de garnalenkroketjes en bruschetta’s.

rumors

Na het werk, een lunch tijdens het shoppen of een feestje

Bij Rumors is alles mogelijk, zelfs toffe workshops. Volgende week zondag is er bijvoorbeeld een cocktail workshop. Helaas ben ik dan zelf niet meer in Maastricht, maar ik denk zomaar dat ook dit heel tof is. Ik was zeker gegaan als ik daar nog geweest was!

Rumors
Koestraat 13

Liefs,
Charlotte