Inspiratie voor deze rosbief salade met avocado kwam door Instagram, iemand deelde een foto van een broodje rosbief met avocado. Man, dat zag er ontzettend lekker uit!

Dit soort foto’s zie je altijd op een hongerig moment, terwijl je na het sporten een beetje kwijlend naar je beeldscherm kijkt. Ik pakte mijn fiets en ging op weg naar de slager, want ik wil natuurlijk wel echte rosbief. Avocado’s heb ik altijd in huis dus dit was absoluut geen probleem en mijn koelkast staat überhaupt vol met groente. Heerlijk van die recepten die zo makkelijk ontstaan en ook nog eens heel goed lukken.

rosbief salade

De combinatie van rosbief en avocado is echt goddelijk, het is de nieuwe ei met avocado wedden?

Rosbiefsalade met avocado

Wat heb je nodig:
(voor 1 persoon)

  • 100 rosbief
  • 1/2 avocado of 1 kleine
  • 1/2 gele paprika
  • 1 handje cherrytomaatjes
  • 3 grote handen gemengde sla
  • 1 handje verse basilicum
  • 1 el verse balsamico

rosbief salade

  1. Pak een diep bord en doe hier de gemengde salade in.
  2. Verdeel de plakjes rosbief over de salade.
  3. Snijd de tomaatjes doormidden en de paprika in reepjes. Voeg ook deze toe!
  4. Snijd de avocado in blokjes en voeg toe.
  5. Doe er tenslotte de basilicum en balsamico doorheen.

rosbief salade

Een feestje op je bord met een heerlijke romige smaak. Ik zeg deze rosbiefsalade met avocado moet je proberen!

Liefs,
Charlie’s Kitchen