Vanochtend werd ik wakker en zag dat het alweer aan het regenen was. Houd het dan nooit op? Tijd om het zonnetje in huis te halen met deze romige ontbijt smoothie met banaan.

Gelukkig heb ik altijd genoeg fruit en groenten in huis om iets lekkers te maken. Wat diepvries fruit maakt mijn smoothie altijd extra koud en romig. Niet alleen handig, maar vaak ook goedkoper. Zo kan ik bijvoorbeeld het hele jaar door aardbeien eten, gewoon uit de diepvriezer!

Het is wat met die smoothiebowls

Je kunt je Instagram of Facebook feed nog niet voor de helft doorscrollen of de smoothiebowl foto’s vliegen om je oren. Zeg nu eerlijk, het ziet er ook gewoon fantastisch vrolijk uit. En weet je hoe makkelijk het is om op deze manier wat extra groenten binnen te krijgen?

Romige ontbijt smoothie met banaan

Wat heb je nodig:
(voor 1 persoon)

  • 300 ml water
  • 100 gram mango (ook deze heb ik lekker uit de diepvries gehaald bij Albert Heijn)
  • 1 grote banaan (eentje met bruine stippen, dit maakt jouw smoothie extra zoet)
  • 1 hand bevroren pompoen
  • 3 el ontbijtgranen (ik gebruikte die van Eat Naturel)
  • 1 scoop Orangefit vanille
  • 1 hand bevroren frambozen

Gebruik je geen Orangefit? Vervang de 300 ml water voor ongezoete kokosmelk drink!

Romige ontbijt smoothie met banaan

  1. Pak de blender en doe hier het water, de mango, pompoen (vriezer), 2/3 van de banaan en het eiwitpoeder van Orangefit in. Meng dit tot een glad mengsel.
  2. Schenk het in een kom, maak af met de ontbijtgranen, bevroren frambozen en het laatste stukje banaan, die je in stukjes hebt gesneden. Ziet dat er niet super vrolijk uit?

Ik ben in ieder geval weer helemaal opgevrolijkt en of het nu wel of niet regent ik ga lekker mijn ochtend workout doen.

Ready to kick some ass

Liefs,

Charlie’s Kitchen