Een romige Baileys Almande milkshake - Charlie's Kitchen

Een romige Baileys Almande milkshake

Vorige week mocht ik een workshop bijwonen van niemand minder dan Nigel (www.nigelvdhorst.com). Hij introduceerde de nieuwe Baileys Almande samen met Ninour Amsterdam en deze maakte een indruk die ik nooit zal vergeten…

Lees nu hoe dit afliep en eindig met een romige Baileys Almande milkshake.

Daar ging hij dan… op zijn knieën om mij dan eindelijk die vraag te stellen…

Wil jij…

De nieuwe Baileys Almande proeven en samen met mij de lekkerste milkshake ooit maken?

Oh Nigel…

Nu even zonder dollen, want het was echt een te gekke middag. Mijn vaste volgers weten dat ik dol ben op Baileys maar deze nieuwe Baileys Almande is gewoon echt gevaarlijk. De romige structuur blijft een beetje aan je lippen hangen, de combinatie van nootachtige smaken zorgen voor een bijzondere beleving en als kers op de taart wordt de Baileys Almande afgemaakt met de zachte smaak van vanille. Is het mij al gelukt jullie nieuwsgierig te maken?

De nieuwe Baileys Almande is een lactose- en glutenvrije variant die ook geschikt is voor iedereen die een veganistisch dieet volgt. Smaaktonen van honing en amandel in de afdronk maken dit de perfecte verwennerij voor iedereen.

Gevaarlijk lekker

Een romige Baileys Almande milkshake die gevaarlijk lekker is!

Geen 18, Geen alcohol

Wat heb je nodig:
(voor 1 persoon)

  • 150 gram vegan pistache ijs
  • 60 ml Baileys Almande
  • 3 druppels amandel-extract
  • 50 ml soja-slagroom
  • 1 tl gedroogde bessenpoeder
  • 1 Martiniglas

Optioneel: parels en glitters om er echt een feestje van te maken!

  1. Meng het vegan pistache ijs, de Baileys Almande en het amandel-extract in de blender tot een glad mengsel.
  2. Schenk in het Martiniglas en maak af met een heerlijke toef soja-slagroom en gedroogd bessenpoeder.

Baileys Almande

Baileys Almande is vanaf vandaag verkrijgbaar!

Lieve Nigel, bedankt voor deze toffe beleving en de waanzinnige foto’s. YOU ROCK!

Liefs,
Charlie

P.S.: Wist je dat Nigel een eigen boek heeft? Lees “hier” snel verder!

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Avondeten

Groentetortilla (ei) met aardappel

Avondeten

Kidsproof: mini pita gevuld met kokos-kipnuggets

spelt, pita, groen
Lunch

Spelt pita met kip en groen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches