Een nieuw ontbijtje die vaker hier op het menu komt: Rice Breaky! Een rijstepapje met vers fruit, makkelijk en lekker om al voor 2 dagen te maken. Iedere dag hetzelfde eten vind ik verschrikkelijk, door elke keer nieuwe dingen te ontdekken is het voor mij altijd leuk om te ontbijten. Deze Rice Breaky moet je zeker een kans geven!

Rice Breaky

Wat heb je nodig:
(voor 2 porties)

  • 100 gram sushi rijst
  • Kokosmelk (Alpro)
  • 1 tl vanille poeder
  • 1 handje blauwe bessen
  • 1 handje frambozen
  • 2 takjes verse munt
  • 1 el honing

Rice Breaky

  1. Kook de sushi rijst zoals aangegeven op de verpakking in de kokosmelk.
  2. Roer daarna de tl vanille poeder er doorheen.
  3. Schep op (let op dit is voor 2 dagen, zet 1 portie in de koelkast voor morgen)
  4. Sluit af met het verse fruit en wat honing!

Liefs,
Charlie’s Kitchen