Recharge your body and mind en start 2018 vol energie! - Charlie's Kitchen

Recharge your body and mind en start 2018 vol energie!

Ik geloof dat dingen gebeuren met een reden. Sheba (hierboven op de foto) en ik kennen elkaar van vroeger van de camping in Spanje. Jaren gingen onze ouders naar Mas Patoxas en toen haar ouders een andere kant op wilden konden wij niet meer zonder elkaar. Zo ging Sheba nog 2 jaar met ons mee, fantastische jaren om aan terug te denken. Daarna kwamen we elkaar nog wel eens tegen in de stad maar het verwaterde.

Totdat ik vorig jaar overspannen raakte (lees hier), niet meer wist waar ik het zoeken moest en per toeval een oproep van Sheba op Facebook zag over de yogalessen die ze thuis geeft. Heel stoer, ze is haar hart gaan volgen en hielp mij ontspannen door middel van yoga. Nog belangrijker, ze liet me zien hoe ik mijzelf liefde kan geven.

Recharge your body and mind

Begin het nieuwe jaar gezond en vol energie

Onze band groeide weer en we besloten onze krachten te bundelen! We versterken elkaar en hebben besloten om jullie iets moois te laten ervaren.

Na de feestdagen zijn de meeste mensen moe, futloos en zitten niet lekker in het vel. Het einde van het jaar is in zicht en de laatste dagen heb je het gevoel dat je alleen maar hebt gegeten. Voedzaam eten is er even bij ingeschoten en het was te druk om te bewegen. Nederland gaat massaal op dieet! Maar waarom tijdelijk iets veranderen als je jezelf het mooiste kado kan geven waar je het hele jaar profijt van hebt?

Wil jij meer energie? Wil jij gezonder leven? En wil jij meer rust in je lichaam? Wij kunnen daar samen voor zorgen. Op 7 januari start ons 10-daagse “RECHARGE YOUR BODY AND MIND”-programma. Laad je lichaam op door 3 fantastische yogalessen van Sheba. Deze zijn voornamelijk gericht op het versnellen van de spijsvertering, ontgiften en vervolgens rust creëren in het lichaam.

Ik zal jullie in deze 10 dagen de basis leren over een gezonde, lekkere, maar ook voedzame manier van eten. Je krijgt persoonlijke begeleiding met de lekkerste recepten. Recepten die jou meer energie geven en daarnaast kunnen helpen bij het afvallen. Ook krijg je een begeleidend E-book. Houd wel rekening met een menu voor 3 dagen en vooral, zorg dat je tijdens deze 10 dagen wat extra tijd hebt voor jezelf. Dit is het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven: 10 dagen om het beste uit jezelf te halen.

Deze mensen gingen jullie voor

Rianne
“Wat wist ik weinig van goede voeding. Maar op een simpele en duidelijke manier is mij duidelijk gemaakt wat voeding nu eigenlijk met je doet. Hoe het samenhangt met je gemoedsrust en wat een hoop dingen echt wel lekker zijn en ook nog eens gezond. De yoga vond ik in 1 woord fantastisch. Rustgevend, helend en je wordt er ook nog eens lenig van. 

Meiden jullie zijn de rode draad in dit alles en weten mensen te motiveren, te kalmeren en zich over te geven aan een boost die gewoon lekker eens helemaal alleen voor jezelf is. Ik wil jullie bedanken voor een hele mooie diepe detox.”

Myra
“In september heb ik de detox body & mind gedaan bij Charlotte en Sheba en ik ging daar geheel blanco in. In het begin had ik wat moeite om op gang te komen, maar door alle lieve woorden en warmte van de dames kon ik wel doorzetten. En wat een verandering heeft mij dit gebracht op het gebied van eten en drinken (geen koffieverslaafde meer). Maar zeker ook mentaal heb ik hele grote sprongen gemaakt de juiste richting op.

De yoga lessen bij Sheba waren inspirerend, ik kan het iedereen aanraden. Ik neem deze ervaring zeker mee in mijn dagelijkse leven.
Dames, dank jullie wel! Ik ben jullie dankbaar.”

Recharge your body and mind

WaarGoudlokaal Zaandam
Wanneer: Zondag 7 januari 11:00 uur , woensdag 10 januari 20:00 uur en woensdag 17 januari 20:00 uur
Kosten: € 175,– incl. btw
Wat: 3 yogalessen, 1 lezing/workshop voeding, 1 op 1 begeleiding en een werkboek met tips, incl. makkelijke en voedzame recepten.

Meld je nu aan (klik hier) of via de webshop rechtsboven.

Liefs,
Charlie

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches