Quinta Verde in Den Haag... een fantastische hotspot! - Charlie's Kitchen

Quinta Verde in Den Haag… een fantastische hotspot!

quinta verde

Gisteren was ik een dagje in Den Haag voor werk, ik ging lunchen bij Quinta Verde. Eline, de eigenaresse is een vriendin die ik ken via het blogwereldje. En hoe stoer? Ze heeft haar hart gevolgd en is deze lunchroom begonnen. Quinta Verde is een gezonde, biologische, vegetarische en veganistische lunchroom. Terwijl jij geniet van een lekkere lunch of drankje in de huiskamer, kun je Eline het hemd van het lijf vragen over voeding.

quinta verde

Eline studeerde voeding en diëtiek en gaf Quinta Verde een voedingskundige twist. Wanneer je gezondheid, liefde en plezier met elkaar combineert, ontstaat er naast lekker en gezond eten veel ruimte voor wijn en petiscos (de Portugese versie van de Spaanse tapas) om te delen! Jullie lezen het goed, wijn! En daarom ben ik nog meer fan van deze toffe hotspot in Den Haag.

Quinta verde

En wat heb ik genomen van de kaart?

Keuze maken was moeilijk maar ik ging voor de spinaziebowl. Deze spinaziebowl is de gezonde variant van een warm “English breakfast” met zwarte bonen, avocado, limoen, spinazie en ui. Onwijs lekker!

quinta verde

Lotta met wie ik samen was ging voor de linzensoep en de “Smoky red bell“. Een zuurdesem broodje met een pittige paprikaspread, zongedroogde tomaten, rucola en kiemen. Broodje? Ik hou van grote porties, heerlijk!

quinta verde

Quinta Verde ligt op nog geen 12 minuutjes lopen vanaf het station, een heerlijke wandeling door de prachtige stad Den Haag. Op vrijdag en zaterdag kun je proosten op het weekend en geniet je van fantastische biologische en Portugese wijnen en bijzondere biertjes!

Eline heeft zich met hart en ziel hierin gestort en dat kun je zien. De sfeer is lekker relaxed, er staan prachtige gerechten op de kaart met een Portugese twist en de bediening is super enthousiast.

Quinta Verde

Ik kon natuurlijk niet weggaan zonder toetje…

Quinta Verde
Veenkade 19

Liefs,
Charlotte

PS: hebben jullie één van mijn favoriete hotspots bezocht? TAG mij op Instagram of Facebook, ik ben zo benieuwd of jullie net zo enthousiast zijn!

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Ontbijt

Appeltaart smoothie

Avondeten

Plaattaart met geitenkaas en tomaten

Avondeten

Taco cups met gehakt en kidneybonen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches