Quiche met camembert en port - Charlie's Kitchen

Quiche met camembert en port

quiche

Tijdje geleden op de verjaardag van mijn vriend moest ik aan de bak, genoeg hapjes voor de familie! Ik maakte o.a. pindasoep, Nutella brownie (recept komt eerdaags online) en 2 verschillende quiches. Ik ben gek op hartig, quiches zijn snel te maken en goed te bewaren in de koelkast. Perfect, precies wat ik nodig had! Ik heb ook een verslaving aan kaas dus deze mocht absoluut niet ontbreken en laten we de port niet vergeten… Genieten!

quiche

Wat heb je nodig:

 • 1 el boter
 • 4 rode uien
 • 100 ml Rode Port
 • 2 el honing
 • 4 plakken bladerdeeg
 • 1 el tarwebloem
 • 1 camembert in plakken
 • 20 gram walnoten
 • 1 tl tijm
 • 1 snufje peper & zout

quiche

 

 1. Verwarm de oven op 180 graden
 2. Snijd de uien in ringen en verhit daarna de boter en fruit de uienringen tot ze lichtbruin zijn.
 3. Voeg port en honing toe en laat al roerende inkoken tot de uien stroperig zijn.
 4. Voeg peper en zout toe en laat afkoelen.
 5. Vet de taartvorm in en bestuif met wat bloem. Beleg nu de vorm met het bladerdeeg!
 6. Snijd de camembert in mooie plakken.
 7. Verdeel de uien over de bodem en leg hierop de plakken camembert. Verdeel ook de walnoten en tijm hierover.
 8. Bak de quiche ongeveer 20 minuten gaar en bruin.

Liefs,
Charlie’s Kitchen

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Ontbijt

Appeltaart smoothie

Avondeten

Plaattaart met geitenkaas en tomaten

Avondeten

Taco cups met gehakt en kidneybonen

1 reactie op “Quiche met camembert en port”

 1. Pingback: Quiche met kip en groenten - Charlie's Kitchen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches