Puur natuur kan je proeven, kijk maar mee! - Charlie's Kitchen

Puur natuur kan je proeven, kijk maar mee!

Puur natuur kan je proeven en ik ging langs bij de wei voor het echte natuurlijke gevoel. Koeien die veel buiten grazen, op groene weilanden waar ook bloemen groeien. En kruiden en klaver. Niks is lekkerder dan genieten van de buitenlucht, puur natuur. Zonnetje erbij en ontbijten van eigen land.

puur natuur

Kijk mee en voel de natuur

Zoals jullie hebben kunnen zien heb ik genoten van de 100% natuurlijke yoghurt van Arla Biologisch. In de melk wordt alleen een milde yoghurtcultuur toegevoegd, waardoor de melksuikers worden omgezet in melkzuur. Waardoor dan weer een milde, halfvolle yoghurt ontstaat. Puur natuur. Puur eerlijk. En puur smaak. Start jouw dag ook met deze 100 % biologische milde yoghurt.

Yoghurt pannenkoek met frambozen

Wat heb je nodig:
(voor 1 super ontbijt)

 • 35 gram speltbloem
 • 1/2 tl bakpoeder
 • 1 tl kaneel
 • 80 gram Arla biologische yoghurt
 • 1 ei
 • 1 handje noten
 • 1/2 tl vanille extract
 • 1 handje frambozen
 • 1 el honing
 1. Meng in een kom de speltbloem, bakpoeder en kaneel.
 2. Doe in een andere kom de yoghurt, het ei en het vanillle extract.
 3. Meng nu alles samen tot een glad mengsel.
 4. Zet een pan op middelhoog vuur, laat een beetje boter smelten en bak van het mengsel 1 pannenkoek.
 5. Beleg de pannenkoek met de frambozen, noten en honing.

Wist je dat?

Ik ben dol op alles wat uit de natuur komt en Arla Biologisch helpt me daar zeker bij. Het zijn kleine details die een groot verschil maken. Op de weides groeit mals gras, kruiden, bloemetjes en klavertjes. Er scharrelen vogels en fladderen vlinders. Ook het fruit is onbespoten, dus geheel biologisch geteeld. Puur biologische zuivel. En geen kunstmest. Arla koeien krijgen de ruimte. In hun stallen én in de buitenlucht. Waar ze mals gras eten, maar ook veel weidebloemen en weidekruiden, zoals klaprozen, boterbloemen en kamille. Lekker puur natuur! Ik heb echt een geweldige dag gehad en ben nu nog meer verliefd op de schoonheid van de natuur.

Maar wel 100% genieten van 100% natuurlijke smaak

Ik ben op onderzoek uitgegaan naar wat mijn favoriete producten zijn van Arla Biologisch. De volgende producten mogen niet ontbreken in mijn koelkast:
– Arla Biologische Drink yoghurt granaatappel & rood fruit 0,3% vet
– Maar ook Arla Biologische Milde yoghurt halfvol 1,5% vet
– En… Arla Biologische Magere yoghurt 0,5% vet

Ik ben benieuwd wat jullie favoriet is!

Liefs,
Charlie

PS: Dit bericht is gesponsord, nieuwsgierig naar wat dit inhoudt? Lees het nu in “bloggen en geld verdienen“en “deel 2

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

2 reacties op “Puur natuur kan je proeven, kijk maar mee!”

 1. Pingback: De meest toffe samenwerkingen van 2017 - Charlie's Kitchen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches