De Pressroom Amsterdam, ik had er nog nooit van gehoord! Totdat ik een leuke mail kreeg over het Paasmenu. Aangezien een goede vriend van mij net terug kwam van 2 maanden reizen leek mij dit een mooi moment om samen bij te kletsen en culinair te genieten.

pressroom

Een culinair hoogstandje

Ik houd van uit eten gaan, of het nu onbeperkt sushi is of een saté bij een eetcafé. Gezellig aan tafel met vrienden, een biertje of wijntje en natuurlijk eten. Maar soms houd ik ook van “echt” uit eten gaan! Een goed restaurant, waar je eten er zo mooi uitziet dat je het bijna niet wilt opeten, waar de smaaksensatie subliem is en waar je van de bijpassende wijn geen hoofdpijn krijgt.

pressroom

Een avondje bij de Pressroom, op loopafstand van Amsterdam Centraal in het verlengde van het INK hotel. Waar ik overigens ook heel graag een keer wil slapen!

Ik trok een mooie outfit aan, trok mijn hakjes aan en waaide mijn haar even flink in de krul. Helemaal klaar voor een echt avondje genieten.

pressroom

Het menu zag er heerlijk uit, het personeel was onwijs enthousiast en ik was vooral onder de indruk van de prachtige open keuken en grote bar. Een fantastische inrichting, echt stijlvol! Ik ga zeker een keer terug om hier gewoon lekker te zitten werken met mijn laptop en een koffie.

Het waren allemaal plaatjes

pressroom

Het lamsvlees was super mals en de combinatie van deze smaken was intens lekker!

pressroom

Wij hebben een geweldige avond gehad, de kwaliteit-prijs verhouding was perfect en je wordt echt in de watten gelegd. Ondanks dat het restaurant bij het INK hotel hoort is het alles behalve een suf hotel restaurant!

Wil jij ook eens een culinair avondje en echt genieten?

Dan is de Pressroom echt te gek!

Liefs,
Charlie

Pressroom
Nieuwe Zijdsvoorburgwal 67
Amsterdam