In het weekend kwam ik terecht bij Pop-up hotspot Jackson Dubois op het gezellige Spui in Amsterdam. Jackson deelt zijn beste herinneringen aan zijn wereldreis via de menukaart. Hij is overtuigd van het feit dat je cultuur alleen kunt proeven en hij heeft niks anders gedaan tijdens zijn reis over de wereld. (Zijn hele verhaal lees je hier)

jackson

Het enthousiasme spat er vanaf!

Samen met mijn lieve vriendin Lienke werden we hartelijk verwelkomd. Philippe, de Italiaanse charmeur, gaf ons een mooie tafel aan het raam en begon enthousiast te vertellen over dit mooi concept. Jackson Dubois bevindt zich op woensdag t/m zaterdag in het Esprit Cafe op het Spui.

Jackson

Hij zag mij kijken naar de bitterballen die op tafel stonden bij de buurvrouw, hij begreep de boodschap en binnen no-time zaten wij te genieten van deze Hollandse lekkernij. Daarnaast serveerde hij vers brood met een truffeldip, ontzettend lekker!

Het is misschien heel saai, maar wij gingen beiden voor de burger. Philippe vertelde ons dat de friet elke dag vers wordt gesneden, de saus vers wordt gemaakt en dat het bereid is met “eerlijk” vlees. Dat kon ik toch niet afwijzen?

Jackson

De menukaart staat duidelijk voor alle continenten waar Jackson is geweest. Van een burger tot roti, tortilla en pizza. Ik kan je vertellen, ik moet hier zeker nog een keer terug komen. Ik heb natuurlijk alle bordjes van andere mensen om mij heen eens goed bestudeerd en het ziet er allemaal zo lekker uit.

Natuurlijk mocht het toetje niet ontbreken!

Een glamour donut, champagne magnum en een marshmellow

jackson

Een hele gezellige avond met enthousiast personeel, een goede vibe, ontzettend lekker eten in het bruisende Amsterdam. Kan niet missen dat Jackson Dubois terecht is gekomen in Charlie’s hotspot lijst!

Liefs,
Charlie’s Kitchen