Pop-up hotspot Jackson Dubois - Charlie's Kitchen

Pop-up hotspot Jackson Dubois

hotspot

In het weekend kwam ik terecht bij Pop-up hotspot Jackson Dubois op het gezellige Spui in Amsterdam. Jackson deelt zijn beste herinneringen aan zijn wereldreis via de menukaart. Hij is overtuigd van het feit dat je cultuur alleen kunt proeven en hij heeft niks anders gedaan tijdens zijn reis over de wereld. (Zijn hele verhaal lees je hier)

jackson

Het enthousiasme spat er vanaf!

Samen met mijn lieve vriendin Lienke werden we hartelijk verwelkomd. Philippe, de Italiaanse charmeur, gaf ons een mooie tafel aan het raam en begon enthousiast te vertellen over dit mooi concept. Jackson Dubois bevindt zich op woensdag t/m zaterdag in het Esprit Cafe op het Spui.

Jackson

Hij zag mij kijken naar de bitterballen die op tafel stonden bij de buurvrouw, hij begreep de boodschap en binnen no-time zaten wij te genieten van deze Hollandse lekkernij. Daarnaast serveerde hij vers brood met een truffeldip, ontzettend lekker!

Het is misschien heel saai, maar wij gingen beiden voor de burger. Philippe vertelde ons dat de friet elke dag vers wordt gesneden, de saus vers wordt gemaakt en dat het bereid is met “eerlijk” vlees. Dat kon ik toch niet afwijzen?

Jackson

De menukaart staat duidelijk voor alle continenten waar Jackson is geweest. Van een burger tot roti, tortilla en pizza. Ik kan je vertellen, ik moet hier zeker nog een keer terug komen. Ik heb natuurlijk alle bordjes van andere mensen om mij heen eens goed bestudeerd en het ziet er allemaal zo lekker uit.

Natuurlijk mocht het toetje niet ontbreken!

Een glamour donut, champagne magnum en een marshmellow

jackson

Een hele gezellige avond met enthousiast personeel, een goede vibe, ontzettend lekker eten in het bruisende Amsterdam. Kan niet missen dat Jackson Dubois terecht is gekomen in Charlie’s hotspot lijst!

Liefs,
Charlie’s Kitchen

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches