Lekker bijkletsen met een vriendin en lekker eten bij Pluk in Amsterdam. Ik ben hier al vaker geweest. Undercover, dat dan wel, want ik heb niet altijd zin om te werken. Maar nu was het serieus, ik was hier met een missie…

Ik ga niet weg zonder taart te hebben gegeten!

pluk

Nee grapje, mijn serieuze missie was kijken of Pluk een hotspot is voor mijn favoriete plekjes in Amsterdam! En omdat ik hier al een paar keer was geweest, wist ik al een beetje wat ik kon verwachten. Zoals ik al zei, ik was serieus on tour vandaag, dus moest ik ook serieus kijken naar wat Pluk in Amsterdam nu zo bijzonder maakt.

Pluk

Pluk staat voor gezond, maar vooral genieten in een relaxte sfeer. Ze verkopen van broodjes tot salades, koffie, sapjes en niet te vergeten… taart!

Als echte happy & healthy fan mag je de winkel van Pluk niet vergeten te bekijken

Want Pluk is niet alleen ontzettend leuk om te eten of te drinken. Pluk is meer dan dat! Ze zijn een echte brand die sfeer brengt, een winkeltje vol hebbedingetjes, je kent het wel… Je wilt alles kopen!

pluk

Van sieraden, tot boekjes, telefoonhoesjes, kopjes…

En chocola…

pluk

Back to bussiness

We namen boven plaats en bestudeerden de de menukaart. Aangezien we vanaf Amsterdam Centraal lekker hadden gewandeld en de gevoelstemperatuur -10 graden was, hadden wij honger als een paard. Om toch bewust te starten nam ik een groen sapje en een broodje met kip, avocado en bacon. Mijn vriendin ging voor een smoothie met frambozen en een broodje hummus met gegrilde groenten.

Wat ik erg jammer vind is dat er geen bediening is die je bestelling opneemt. Het was lunchtijd, dus spitsuur. Je moet het trappetje naar beneden om aan de balie te bestellen. Drinken kreeg ik meteen mee, broodjes werden later gebracht. Begrijp me niet verkeerd, geen ramp want het personeel is ontzettend vrolijk en vriendelijk! Maar persoonlijk vind ik het zelf wel een stukje service en wat minder rommelig. Nu schoof iedereen steeds weg achter zijn tafel en liep heen en weer om te bestellen.

pluk

Beide broodjes waren echt ontzettend lekker, zeker ook omdat ze nog warm waren. Zo’n broodje dat van versheid aan je gehemelte blijft plakken!

Maar daarna werd ik pas echt gelukkig…

pluk

Want ik ga natuurlijk niet weg zonder deze even goed op de foto te hebben genomen en een heel groot stuk voor mijzelf uit te kiezen. Erg moeilijk, dat wel! Van kokosmacronen tot bananenbrood, chocoladetaart, muffins, dadelrepen en worteltjestaart.

Die laatste werd het!

Pluk

Pluk in Amsterdam, een merk, een brand en “a place to be”! Gezellig, lekker en een beleving op zich. En nog een tip… ga wandelen vanaf Amsterdam Centraal, de stad is zo prachtig en zo kom je al helemaal zen binnen.

Pluk 
Reestraat 19
Amsterdam

Liefs,
Charlie’s Kitchen

PS: Heb jij een hotspot die ik niet mag missen? Laat mij hieronder in de comment weten waar dat is en wie weet gaan wij samen wel op pad?!