Een onwijs toffe creatieve hang-out in Noord, PLLEK Amsterdam. Het heeft veel weg van Noorderlicht maar net even anders. Het is iets moderner en ‘dikker’ aangepakt. Pllek is ook opgebouwd uit grote containers maar heeft wel de flair van een echt restaurant. Samen met mijn vriendin Lizzy kwam ik hier terecht voor een lunch en werkmeeting.

Eén van mijn favoriete lunchspots in Noord

Loungebanken, grote lange tafels waar je je mail nog even weg kunt werken, relax stoelen, een strandje en vaak live muziek of andere leuke avonden. Helaas is het winter, dus moet ik het doen met de mooie verhalen van Lizzy. Pllek heeft ook yoga lessen in het weekend en je kunt hier fantastisch trouwen zeggen ze!

Eén van de leukste dingen bij Pllek zijn de bioscoop nights en ze hebben in augustus een te gek mini festivalletje waar je kunt aanschuiven in je auto.

pllek

Het hele jaar door bij PLLEK

De sfeer is goed, het vuur staat aan en we zitten te genieten van de bijzondere menukaart.

pllek

Zonder toetje kan Charlie natuurlijk niet de deur uit. Als je langsgaat en hij staat nog op de kaart, HET CHOCOLADE TOETJE wil je niet missen!

pllek

pllek

Vanaf Amsterdam Centraal is Pllek makkelijk bereikbaar met de pont. Maar als je met de auto bent is dit ook geen probleem, genoeg parkeergelegenheid. Voor de mensen uit Amsterdam Noord, ik zou lekker gaan fietsen!

Tt. Neveritaweg 59
1033 WB Amsterdam

Liefs,
Charlotte