Pindakaas-taart met extra eiwitten - Charlie's Kitchen

Pindakaas-taart met extra eiwitten

pindakaastaart

Jullie lezen het goed, ik heb een badass pindakaas-taart gemaakt. Een pindakaas-taart waar ik mijn vingers bij aflik. En dan ook nog eens helemaal raw en vegan. Probeer het dan maar bij één stukje te houden…

pindakaastaart

Op de ochtenden dat ik sport ben ik eigenlijk heel saai. Heb een standaard ritueel, koffie en twee rijstwafels met pindakaas en banaan. Voor mij de perfecte pre-workout, maar vooral ook ontzettend lekker. Ik ben gek op pindakaas, of het nu op brood is of op een dadel. Lepelen uit de pot komt trouwens ook regelmatig voor!

Badass pindakaas-taart…

Wat heb je nodig:
(voor een appeltaartvorm/ 20 cm diameter)

Voor de bodem:

  • 10 gram cacaopoeder
  • 10 gram koffiepoeder (oploskoffie)
  • 1 scoop Orangefit chocola (of 30 gram havermout)
  • 65 gram ongezouten cashewnoten
  • 50 gram ongezouten amandelen
  • 1 el ahornsiroop of honing
  • 10 verse medjoul dadels

Vulling:

  • 20 gram geraspte kokos
  • 220 gram pindakaas naturel
  • 3 goedrijpe bananen 
  • 1 tl vanille extract
  • 3 el ahornsiroop of honing
  • 1 scoop Orangefit – Fit Green Protein chocola (deze kun je ook weglaten als je dat zou willen)

pindakaas-taart

  1. Doe bakpapier in de springvorm en spray hem in met bakspray of gebruik kokosvet/boter.
  2. Ontpit de dadels en doe ze samen met de andere ingrediënten voor de bodem in de keukenmachine.
  3. Meng het goed door elkaar, het moet aan elkaar plakken als je met een spatel het mengsel wilt platdrukken.
  4. Als dit het geval is, doe het mengsel dan in de springvorm en druk de bodem goed en stevig aan.
  5. Plakt het niet voldoende? —> Voeg wat extra ahornsiroop toe. Zet de bodem in de vriezer.
  6. Maak de keukenmachine schoon want je hebt hem weer nodig!
  7. Doe alle ingrediënten voor de vulling in de keukenmachine en meng tot een glad beslag.
  8. Verdeel het beslag over de bodem en zorg dat de hele springvorm goed belegd is.
  9. Zet de taart minimaal een nacht in de vriezer om hard te worden.
  10. Haal hem kort voor het eten uit de vriezer. Beleg nog lekker met wat extra noten of kokos.

Liefs,
Charlie’s Kitchen

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches