Pesca Amsterdam, meer dan een visrestaurant! - Charlie's Kitchen

Pesca Amsterdam, meer dan een visrestaurant!

Wie nog nooit van Pesca heeft gehoord mag als de wiedeweerga dit toffe artikel gaan lezen. Pesca was voor mij het bewijs dat beleving nog steeds zo belangrijk is. Als mensen echt iets beleven en proeven gaan ze het delen. Pesca heeft mijn hart veroverd.

Het visje Pesca

Pesca Amsterdam, vis eten, beleving

Verwacht geen traditioneel restaurant wanneer je bij Pesca binnenkomt. Alle gangbare zaken, zoals een menukaart of bediening aan tafel hebben ze overboord gegooid. Het draait allemaal om de beleving op Pesca’s vismarkt. Na een vriendelijk en warm welkom wordt Christa van #teamcharlie begeleid naar een van de vishandelaren die zullen helpen bij het kiezen van de vis voor die avond.

De volgende halte is de wereld van dranken, waar gasten kunnen kiezen uit een assortiment van verschillende wijnen of bieren, begeleid door de sommelier, om de ultieme smaaksensatie te creëren. Het voelt als een echt avondje uit, een belevenis die je nooit meer vergeet.

Als de zoemer gaat is dat voor de gasten het teken dat hun maaltijd klaar is om opgehaald te worden bij de keuken. Op deze manier ervaren de gasten het unieke concept van het theater van de vis!

Pesca Amsterdam, vis eten, beleving

Pesca Amsterdam, vis eten, beleving

Een uniek concept

De populariteit van vis neemt toe. Mensen worden zich meer bewust van gezond eten en worden steeds enthousiaster over de verschillende smaken die vis kan hebben. Maar waar kan tegenwoordig vis van goede kwaliteit gegeten worden? En waar kunnen gasten nog verrast worden door redelijke prijzen in combinatie met een speciale ervaring?

Veel mensen zijn een beetje klaar met traditionele restaurants, wit linnengoed en extreem hoge rekeningen. Dus werd het tijd voor verandering! En dat heeft men bij Pesca HEEL goed begrepen.

Bij Pesca maken ze vis eten toegankelijk voor iedereen door een speciaal prijsbeleid. In de loop van de avond verlagen de visverkopers de prijs van de vis. De vismarkt heeft een dynamische structuur, heeft geen menu en is afhankelijk van het dagelijks aanbod, de beschikbaarheid van vis van het seizoen en weersomstandigheden.

Door deze manier van werken zorgt Pesca er ook voor dat er minder voedselverspilling is en hier wordt #teamcharlie heel blij van! En doordat de gasten zelf veel doen is er daarnaast minder personeel nodig waardoor Pesca in verhouding tot andere restaurants lagere personeelskosten heeft. Met als logisch gevolg dat Pesca de prijzen van de vis ook laag kan houden en op deze manier vis eten toegankelijk kan maken voor een groter publiek.

I LOVE THIS CONCEPT!

Pesca Amsterdam, vis eten, beleving

Pesca Amsterdam, vis eten, belevingPesca Amsterdam, vis eten, beleving

Waar?

Je kunt Pesca vinden in Amsterdam in de Jordaan.
Adres: Rozengracht 133, 1016 LV Amsterdam
Tel.: 020 – 334 5136
www.pesca-amsterdam.nl

 

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches