Je leest het goed, ik maakte een pasta gemaakt van bruine rijst. Ik vond deze bij de Ekoplaza, altijd lekker ergens anders rondsnuffelen! Deze pasta is glutenvrij, ei vrij, notenvrij en vrij van melk, ideaal voor veganisten en vegetariers! Ik vind het altijd leuk om nieuwe dingen uit te proberen, elke week hetzelfde eten word ook zo saai. Zo vind ik elke keer boodschappen doen in dezelfde supermarkt ook zo ontzettend saai! Gelukkig heb ik in Zaandam genoeg keuze om met mijn fietsie overal langs te gaan en uitgebreid boodschappen te doen. Maar goed terug naar het recept, heerlijk gewoon even doen!

Pasta

Wat heb je nodig:
(voor 2 personen)

  • 200 gram bruine rijst pasta
  • 250 gram spinazie ala creme (diepvries)
  • 75 gram champignons
  • 75 gram cherrytomaatjes
  • 2 handjes hazelnoten
  1. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Verwarm ook de spinazie zoals aangegeven op de verpakking.
  3. Bak de champignons en tomaatjes kort in de pan!
  4. Schep alles op, maak op smaak met peper en zout en sluit af met de hazelnoten!

Liefs,

Charlie’s Kitchen

PS: deze pasta al geprobeerd, druk hier!