Pangafilet vullen en even in de oven doen en daarna smullen, YES, het is gelukt! Weer zo’n middag dat je door de supermarkt en loopt wat zal ik nu weer eens gaan maken? Ik probeer de laatste tijd op mijn rustdagen wat minder zwaar te eten, voel ik mij wat beter bij en vooral mijn buikje. Ik vind vis sowieso veel lekkerder dan vlees, dit vind je dan ook geregeld terug op mijn bordje. Daarnaast ben ik gek op ovengerechten, lekker makkelijk want dan kan ik tussendoor door bloggen of rommelen in huis. Zullen we door gaan naar het recept?

Wat heb je nodig:
(Voor 2 personen)

 • 2 stuks pangafilet
 • 1 bakje groene asperges
 • 4 plakken Parma of Serano ham.
 • 2 el pikante humus
 • Takje tijm
 • 1 citroen

Pangafilet

 1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
 2. Maak de pangafilet op smaak met kruiden.
 3. Smeer de pangafilet in met de humus, goed uitsmeren!
 4. Leg de plakken ham op het blad en leg daar de vis op, vul de vis met asperges.
 5. Rol op en doe er een goeie satéprikker doorheen.
 6. Leg de rollen in een ovenschaal en doe de tijm erbij.
 7. Sluit af met het uitknijpen van een beetje citroen en daarna doe je deze mee in de oven.
 8. Bak de rolletjes 30 minuten in de oven, let op elke oven is anders dus controleer wel even tussendoor!

pangafilet

Liefs,
Charlie’s Kitchen