Oreo mugcake + de bekroning van de Oreo baking queen/king! - Charlie's Kitchen

Oreo mugcake + de bekroning van de Oreo baking queen/king!

Advertisement

Jullie hebben massaal gereageerd om #teamcharlie te versterken bij deze toffe campagne met Oreo. En met succes. Vandaag deel ik een aantal van de receptfoto’s van de inzendingen, deel ik mijn favoriete Oreo recept van dit moment en wordt de winnaar bekend gemaakt voor de titel “Oreo baking queen/king”.

Een aantal weken terug begonnen 19 deelnemers aan het Oreo avontuur. Ze kregen een fantastisch pakket en de strijd voor de titel Oreo Baking queen/king begon!

Oreo, Oreo baking queen, Oreo mugcake

Linsey Balhal ging helemaal op in de blauwe Oreo kleur en maakte deze prachtige twee lagen taart. Niet alleen tof voor de feestdagen maar ook voor andere feesten en partijen! Meer van Linsey zien, klik hier. 

 

Oreo, Oreo baking queen, Oreo mugcake

Samantha ging voor Oreo cups, super orgineel.

Oreo, Oreo baking queen, Oreo mugcake

 

Fanny ging helemaal los met kleuren en maakte deze prachtige verschijning. Ik vind het vooral stoer dat ze passievrucht heeft gebruikt, deze frisse vrucht geeft net de bijzondere twist aan deze taart. Meer van Fanny zien? Klik dan hier!

Maar er werd meer gemaakt dan alleen taarten…

Oreo, Oreo baking queen, Oreo mugcake

Wat dacht je van deze vrolijke mini wafels met gesmolten chocolade en Oreo?

Oreo, Oreo baking queen, Oreo mugcake

 

Of deze simpele Oreo dips, hoe tof zijn deze voor de kerst dan? Nog leuker om met de kids te maken!

Oreo, Oreo baking queen, Oreo mugcake

En deze frisse smoothie met Oreo vond ik ook super origineel!

De volgende keer ga ik een actie als dit echt anders opzetten. Er gaat ergens toch iets fout, ik heb geen stukjes taart opgestuurd gekregen haha!

Zonder dollen

Ik ben onwijs trots op alle deelnemers, jullie hebben fantastische creaties gemaakt en zijn zo ongelooflijk creatief geweest. Niks was te gek, een groot feest. In de exclusieve besloten Faceboek groep zag ik dagelijks inspiratie van de insiders voorbij komen. Stuk voor stuk talenten! Want dit zijn kunstwerken en ze hebben allemaal hun eigen Oreo twist eraan gegeven. Super tof!

Oreo, Oreo baking queen, Oreo mugcake

Om jullie nog even extra te verwennen is Kim van #teamcharlie ook nog de keuken in gedoken met Oreo. Kim heeft een heerlijke Oreo mugcake gemaakt, een super toetje ook voor de feestdagen. Deze Oreo mugcake is favoriet bij ons in huis. Laurine, mijn bonusdochter, vindt het fantastisch om samen te bakken en te snoepen van het taartje. Het is makkelijk om te maken en ook nog eens intens lekker.

Oreo mugcake

Wat heb je nodig:
(voor 1 stuk)

 • 50 gram witte chocolade
 • 3 el volle melk
 • 4 tl bloem
 • ¼ tl bakpoeder
 • ½ tl zonnebloemolie
 • 2 Oreo cookies verkruimeld
 1. Smelt de witte chocola met de melk in de magnetron in een oversized beker voor ongeveer 60 seconden, roer het mengsel daarna goed door elkaar.
 2. Voeg de bloem, de bakpoeder en de olie toe en roer tot een gladde massa.
 3. Roer als laatste de verkruimelde Oreo’s toe.
 4. Zet de beker in de magnetron voor ongeveer 90 seconden en laat afkoelen.

Wil je er een extra feestje van maken? Smelt een beetje chocola en laat die over de mugcake heen drippen. Sprinkel vrolijke disco dip eroverheen en maak af met een Oreo koekje!

Maar dan is het nu echt tijd voor de winnaar…

Oreo, Oreo baking queen, Oreo mugcake

Deze winnaar of winnares sprong er voor mij echt uit door prachtige kleurrijke foto. Het is echt een smakelijk plaatje en dat komt natuurlijk door de gesmolten chocolade die je langs de taart heen ziet lopen en door de verschillende Oreo’s die zijn gebruikt.

De winnaar is… Lieke van Heumen met haar Crazy Oreo Mega Cake, gemaakt van een luchtige vanillecake, Oreo botercrème, pure chocolade ganache en heel veel Oreo’s!

Jij bent de nieuwe “Oreo Baking Queen 2018” en krijgt een fantastisch pakket opgestuurd.

Voor iedereen die Oreo fan is, het is ontzettend tof om mee te doen met de #oreoplay actie.

Doe mee en win!

 • Bak met Oreo
 • Deel via hashtag #Oreopeople
 • Maak kans op een jaar lang Oreo cookies!

Dat wil toch iedereen?!

#cookwithoreo #playwithoreo #oreopeople

Liefs,

Charlie & Kim

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches