Van ontbijt tot brunch en gin-tonic… 😉 …ik bedoel natuurlijk diner… bij Brooks in Amsterdam. Een hippe, maar vooral gezellige tent waar je heerlijk kunt zitten of kunt werken. 

In de Beethovenstraat kwam ik dit All Day restaurant tegen toen ik samen met mijn vriendin in Amsterdam was. We werden aangetrokken door de toffe en relaxte uitstraling. Lekker voor een hapje, drankje en good talks.

brooks

Zo’n buurtrestaurant dat iedere wijk nodig heeft

Bij Brooks Amsterdam vind je heerlijke gerechten op de top menukaart. Je kunt daar zowel voor je Tom Ka Kai als een burger of pancakes terecht. Ik ging voor de risotto, echt waanzinning lekker!

brooks

Het interieur is gezellig en vooral gemoedelijk

En de pancakes zijn goddelijk!

brooks

Ze serveren internationale guilty pleasures met een garnituur van moeiteloze gastvrijheid. We werden ontzettend vriendelijk geholpen. Basisprincipes als oprechte vriendelijkheid en goede service zijn bij restaurant Brooks vanzelfsprekend.

Elke laatste zondag van de maand kun je terecht bij de boozy brunch, die liet ik natuurlijk niet voorbij gaan. Ik ben inmiddels een soort vaste gast hier, zit ik er niet met mijn laptop en een bakje koffie, dan zit ik er wel op zondag met vrienden aan de brunch. Met trouwens wel een hele bijzondere tosti… met kaas en vruchtenhagel.

A must try

Oh, over foodporn gesproken…

BROOKS
Beethovenstraat 43
1077HN Amsterdam
Tel.: 020 379 2020
www.brooksamsterdam.nl
Dagelijks geopend voor ontbijt, lunch & diner van 08:00 – 22:00 uur.

WINACTIE

Win 2 gerechten plus 2 drankjes bij Brooks! Meedoen is simpel, deel mijn bericht op Facebook en de winnaar krijgt over een week bericht!

Liefs, Charlotte