Nutella Brownie met macchiato twist

Nutella Brownie met macchiato twist

nutella

De titel, Nutella Brownie laat je al kwijlen hé? Yep, dit recept mag je ook echt niet missen! Soms moet je gewoon iets heel erg slechts maken, maar potverdikkie, hier wil je je vingers bij aflikken! Dus heb jij een jarige, een feestje of wat voor reden dan ook om te gaan bakken? Spullen in huis halen en starten!

Nutella kennen we natuurlijk allemaal wel, maar wat zo fijn is aan dit recept: het is zo makkelijk met zo weinig ingrediënten en zoveel smaak. Zullen we maar gewoon beginnen?

Nutella Brownie met macchiato twist

Wat heb je nodig:
(voor 6-8 stukjes)

  • 300 gram Nutella
  • 60 gram tarwebloem
  • 2 eieren
  • 1 reep Hands Off

Nutella

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Doe de Nutella in een kom, voeg de eieren toe en meng tot een glad beslag.
  3. Voeg de tarwebloem toe en roer goed door totdat je geen wit meer ziet.
  4. Hak de chocoladereep in stukjes en meng ook deze door het beslag.
  5. Beleg de gewenste vorm met bakpapier, vul deze met het mengsel en bak ongeveer 25 minuten (even checken!).

nutella

Zo makkelijk, zo lekker en zoooo slecht hihi!

Nutella

OEPSIE, lees snel in mijn voedingsdagboek hoe het er aan toe ging.

Liefs,
Charlie’s Kitchen

Print Friendly, PDF & Email

3 reacties

  1. Kan dit ook met gewone bloem? En ik gebruik dan denk ik liever een Tony Chocolonely caramel zeezout.



Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

5 + 1 =