Noedels met tofu en gegrilde groenten - Charlie's Kitchen

Noedels met tofu en gegrilde groenten

noedels

Deze noedels met tofu en gegrilde groenten past goed in mijn straatje de laatste tijd, ik kies er bewust voor om minder vlees te eten. In het begin was het zoeken naar wat wel te eten, natuurlijk heb je tegenwoordig genoeg vleesvervangers maar of dat nu zo’n geweldige keuze is. Je bent gewend aan een bepaald patroon en dat probeer ik te doorbreken. Dat is zeker gelukt en een van de dingen waar ik echt onwijs gek op ben is echte goeie tofu. Heb jij wel eens met een pakje in je handen gestaan in de supermarkt en gedacht “wat moet ik hier godsnaam mee”? Tofu wordt ook wel tahoe genoemd, het is een eiwitrijk product van sojabonen. Het heeft geen smaak dus dit moet je zelf toevoegen, ik kocht de voor gekruide pittige tofu van Ekoplaza. noedels

Wat heb je nodig:
(voor 2 personen)

 • Noedels (ik kocht bij AH de bruine rijst noedels)
 • 250 gram pittige tofu stukjes
 • 1 paksoi
 • 1 klein zakje wok groenten
 • 1 teen knoflook
 • 1 rode ui
 • 2 el soja saus
 • 2 el ketjap
 • 1 ei
 1. Kook de noedels zoals staat aangegeven op de verpakking.
 2. Was de paksoi goed en snijd in grove stukken inclusief de bladeren.
 3. Snijd ook de uit en knoflook helemaal fijn.
 4. Zet een grote wok pan op op hoog vuur en gebruik kokosolie of olijfolie.
 5. Doe de knoflook, ui en groenten hierin. Wok goed door op hoog vuur.
 6. Kook ondertussen 1 ei naar wens.
 7. Voeg nu ook de tofu, ketjap en soja saus toe.
 8. Roer alles goed door elkaar, als je wil kan je ook de noedels toevoegen.

noedels

Liefs,
Charlie’s Kitchen

PS: had je dit gerecht met noedels en zalm al geprobeerd? (klik hier)

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

1 reactie op “Noedels met tofu en gegrilde groenten”

 1. Avatar

  Ik eet graag vegetarisch! Gister nog een heerlijke geroosterde pompoensalade gegeten (en gepubliceerd)!
  Tofu is inderdaad een erg lekker product. Leuk om hier mee te experimenteren!
  Je wil minder vlees eten, eet je daarom ook minder vis?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches