Noedelbroodjes met zalmburger

noedelbroodjes

Ik was zo moe van werken een had honger als een paard toen ik dit recept van de noedelbroodjes met zalmburger tegenkwam bij de Albert Heijn. Toch wel erg handig een recepten rek als je even inspiratieloos bent, ook mij gebeurd dit wel eens hoor. Is het ook nog eens super lekker, dus deel het graag met jullie! Natuurlijk kan je de zalmburgers zelf maken, klik hier voor het recept. Ik was lui en de zalmburgers van de Appie waren in de aanbieding dus ik ging voor de makkelijke weg. Lekker snel naar huis, even snel koken om vervolgens de hele avond de studie boeken in te duiken. JOEPIE!

noedelbroodjes

Wat heb je nodig:
(voor 2 personen)

 • 2 gepaneerde zalmburgers (zelf maken? Hierboven vind je een recept)
 • 300 gram medium noedels
 • 2 eieren
 • 3 el honing
 • 1 el soja saus
 • 1 tl mosterd
 • 2 grote handen rucola
 • 2 handjes cherrytomaatjes
 • 1/3 komkommer
 1. Kook de noedels zoals staat aangegeven op de verpakking.
 2. Kluts de eieren, snijd de noedels fijn en meng dit samen.
 3. Bak de zalmburgers om en om of doe ze in de airfryer. Ik doe ze natuurlijk in mijn airfryer, beste aankoop ever!
 4. Maak de saus zelf door de soja saus, honing en mosterd te mengen in een bakje.
 5. Bak 4 “pannenkoeken” van het noedel mengsel.
 6. Snijd de tomaatjes en komkommer in stukjes.
 7. Beleg de noedelbroodjes met de groenten, saus en zalmburger.

noedelbroodjes

Leuk apart recept hé? Echt maken! Wil je toch iets anders? Deze burger is ook masterlijk, klik hier.

Liefs,
Charlie’s Kitchen

======================================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Download nu mijn gratis maaltijdplanner!

Ik vind lekker en gevarieerd eten belangrijk. Toch vind ik het best een uitdaging om dat in alle drukte “vol te houden”. Maar met mijn maaltijdpanner is dat een eitje!

Download deze nu gratis en krijg een persoonlijke video van mij cadeau waarin ik je uitleg hoe je het beste kunt werken met de maaltijdplanner.

En je ontvangt dan ook nog eens wekelijks een nieuwsbrief met tips, recepten en persoonlijke verhalen.

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches