Ik was zo moe van werken een had honger als een paard toen ik dit recept van de noedelbroodjes met zalmburger tegenkwam bij de Albert Heijn. Toch wel erg handig een recepten rek als je even inspiratieloos bent, ook mij gebeurd dit wel eens hoor. Is het ook nog eens super lekker, dus deel het graag met jullie! Natuurlijk kan je de zalmburgers zelf maken, klik hier voor het recept. Ik was lui en de zalmburgers van de Appie waren in de aanbieding dus ik ging voor de makkelijke weg. Lekker snel naar huis, even snel koken om vervolgens de hele avond de studie boeken in te duiken. JOEPIE!

noedelbroodjes

Wat heb je nodig:
(voor 2 personen)

  • 2 gepaneerde zalmburgers (zelf maken? Hierboven vind je een recept)
  • 300 gram medium noedels
  • 2 eieren
  • 3 el honing
  • 1 el soja saus
  • 1 tl mosterd
  • 2 grote handen rucola
  • 2 handjes cherrytomaatjes
  • 1/3 komkommer
  1. Kook de noedels zoals staat aangegeven op de verpakking.
  2. Kluts de eieren, snijd de noedels fijn en meng dit samen.
  3. Bak de zalmburgers om en om of doe ze in de airfryer. Ik doe ze natuurlijk in mijn airfryer, beste aankoop ever!
  4. Maak de saus zelf door de soja saus, honing en mosterd te mengen in een bakje.
  5. Bak 4 “pannenkoeken” van het noedel mengsel.
  6. Snijd de tomaatjes en komkommer in stukjes.
  7. Beleg de noedelbroodjes met de groenten, saus en zalmburger.

noedelbroodjes

Leuk apart recept hé? Echt maken! Wil je toch iets anders? Deze burger is ook masterlijk, klik hier.

Liefs,
Charlie’s Kitchen