Tijdens de nazomer bezocht Ina in Den Haag het vegetarisch/veganistisch restaurant FOAM.
Een 100 % plantaardig eetcafé waar groenten de hoofdrol spelen. En daar is Ina dol op!

Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met biologische en regionale producten, waarbij vers en gezond hoog in het vaandel staan. Op de kaart vind je naast verse sappen, smoothiebowls, pancakes, bowls vol plantaardig food, nog veel meer lekkers. Ina ging voor de avocado op toast die met ruim zeezout werd bestrooid. Uiteraard was er ruimte over voor een toetje bij deze zoetekauw.

Foam

Een frisse hotspot die kleur geeft aan jouw dag

FOAM begon als cateringbedrijf en jawel een geheel verzorgd vegan kerstdiner. Toen gingen Ina haar vegan-oren natuurlijk al klapperen! En niet alleen Ina was enthousiast, de catering liep zo goed dat ze ook een lunchroom hebben geopend. En als ik even mag zeggen: een aanwinst voor deze bruisende stad.

Bij binnenkomst voel je meteen de fijne sfeer, het is licht en de indeling van de ruimte geeft een gevoel van creativiteit. Het is een soort woonkamer waar je lekker wilt wegzakken op een bank met een chai latte. En laten we de prachtige keuken met achtertuin niet vergeten! Bij FOAM kun je alles to-go meenemen en ze verzorgen dus ook catering op locatie.

 

FOAM is een echt lunchcafé en op zondag en maandag geopend van 10 tot 4. Op dinsdag tot en met zaterdag kun je er genieten van 10 tot 5.

Win een high tea voor twee personen

Meedoen is heel simpel, LIKE FOAM op Facebook of Instagram en deel het artikel! De winnaar wordt de 21ste bekend gemaakt.

FOAM
Frederikstraat 44
Den Haag

Liefs,
Charlie & Ina

P.S.: Lees hier wie Ina is en bezoek haar prachtige website met vegan inspiratie!