Een nieuwe droom die uit komt: Charlie's Daghap - Charlie's Kitchen

Een nieuwe droom die uit komt: Charlie’s Daghap

daghap

Eindelijk kan ik het van de daken schreeuwen! Een nieuwe droom die uit komt… Charlie’s Daghap!

Degenen die mij al een tijdje volgen hebben Charlie’s Daghap al in 2016 voorbij zien komen. Na mijn avontuur bij IMove for Health ben ik begonnen bij Wonders. Ik werk niet bij Wonders maar VOOR Wonders. Elkaar versterken en toffe dingen bedenken, hoe leuk is dat! Eén van die hele toffe dingen is Charlie’s Daghap, die vanaf vandaag elke donderdag verkrijgbaar is.

daghap

Laten we even beginnen bij het begin

Om jullie elke week nieuwe recepten te geven moet ik natuurlijk wel in de keuken zwoegen. En de vraag die ik dan ook geregeld krijg is: eet je ook alles op? Ik probeer zoveel mogelijk alles zo in te plannen dat wij er thuis gewoon van kunnen eten en wat ik over houd vries ik in of geef ik aan vrienden of familie. Eten weggooien doen we natuurlijk niet aan!

Maar je zult het bijna niet geloven, niet iedereen in mijn omgeving zit te wachten op bakken met eten, ook al is het meestal best wel gezond. En doordat het mij heel leuk leek om mijn eten juist bij mensen thuis te krijgen die geen tijd hebben om zelf te koken of er gewoon geen zin in hebben, werd dit idee geboren.

Want niet iedereen houd van koken, tijd kun je maken, maar jezelf dwingen iets leuk te vinden is iets een ander verhaal.

Als je wijn drinkt komen de beste ideeën

Remco, de eigenaar van Wonders, vertelde mij zijn plan om te starten met een daghap en het was alsof alle puzzelstukjes samen vielen. Ik ben creatief, bedenk graag recepten en wil mensen enthousiast maken over gezond en lekker eten.

De afgelopen maand zijn Wonders en ik achter de schermen druk bezig geweest met uit te zoeken wat we willen uitstralen met deze daghap en vooral wat wij willen bereiken.

daghap

Charlie’s daghap… Lekker, bewust en makkelijk!

Samen met Wonders Zaandam ga ik bewust, maar vooral ook lekker koken. Soms wil je lekker makkelijk doen. Gewoon omdat je even geen zin hebt om te koken of omdat je moet overwerken. Daarom zijn wij Charlie’s daghap gestart. Wij bereiden elke donderdag twee verse en verantwoorde maaltijden voor € 8,- om af te halen bij de Wonders TO GO.

daghap

Gezond eten hoeft niet moeilijk te zijn

daghap

Hoe werkt het? 

Elke donderdag is er dus een keuze uit twee verschillende maaltijden. Deze zijn te vinden op www.wonderstogo.nl

 1. Kies jouw daghap: Bestel jouw verse maaltijd voor de donderdag waarop jij gezond en lekker makkelijk wilt eten.
 2. Jij hebt gekozen, wij koken: Charlotte en onze chef bereiden jouw verse maaltijd bewust en met veel plezier.
 3. Haal Charlie’s daghap op. Jouw gekozen maaltijd staat klaar vanaf 16:00 uur en is tot 20:00 uur op te halen bij Wonder’s To Go.

Neem je jouw maaltijd mee naar huis? Achterop staat hoe lang je de daghap kunt bewaren en hoe je jouw maaltijd het beste kunt opwarmen. Blijf je gezellig bij ons eten? Neem plaats in ons Zaanse huisje en wij warmen jouw maaltijd voor je op.

Charlie's daghap

Dit is toch fantastisch?

Ik ben ontzettend blij en trots dat ik dit met een geweldig team om mij heen heb kunnen realiseren. Ik ben heel erg benieuwd wat jullie er van vinden! Laten jullie het weten?

Liefs,
Charlie’s Kitchen

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

14 reacties op “Een nieuwe droom die uit komt: Charlie’s Daghap”

 1. Avatar

  Super leuk Charlotte!
  Ik vind het leuk om je te volgen op Instagram en je blogs te lezen. Wat ben je leuk en goed bezig! Tof hoor! Enjoy xx

 2. Avatar

  Superleuk!
  Is de daghap voor 1 persoon? Bijvoorbeeld de couscous met falafel…8 euro. Eet ik dat alleen of is het een portie voor 2 volwassenen…?
  Wil het wel eens proberen….

 3. Pingback: Persoonlijk: 10 leuke dingen van afgelopen week - DEAR GOOD MORNING

 4. Pingback: Leuke Dingen #25 - Charlie's Kitchen

 5. Pingback: We gaan lekker dromen najagen, doe je ook mee? - Charlie's Kitchen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches