Een echte foodparty met het nieuwe boek van Rens Kroes

50 reacties

 1. Het nieuwe boek van Rens zou mooi aansluiten bij de twee boeken die ik al van haar heb! De gevulde dadels lijken mij erg lekker

 2. Heerlijke winactie!! Haar andere 3 boeken kook ik regematif uit; de blisballs, blueberrymuffins maar ook de venkelloaf en de talloze smoothierecepten!
  Superlief dat je het recept van de citroencake alvat deelt, die ga ik maken voor een etentje met vriendinnen donderdag!

 3. Alles wat vega is heeft bij mijn voorsprong, heerlijk. Maar mijn favoriete gesprek is denk ik de sunkissed chickpea burger. Kikkererwten zijn zo lekker gezond en veelzijdig ik kan er geen genoeg van krijgen . Ik wil dus wel graag winnen:):)

 4. De chillbread van Rens Kroes is hier groot favoriet en wordt daarom ook wekelijks gemaakt, want als die nier meer op voorraad is dan is er licht paniek! Heerlijk als ontbijt of tussendoortje en goed te bewaren in de vriezier, maar vaak is die al op voordat hij de vriezer in kan! Zelfs naar mijn trip naar Parijs moest er een stuk mee.

  De party edition lijkt me ook super, aangezien ik net geslaagd ben en bijna jarig ben heb ik heel wat te vieren en daar mogen lekkere recepten niet aan ontbreken! Een keer wat anders dan een standaard stukje kaas of plak worst!

 5. De eitjes 🙂 voor de rest zal ik eerst het boek goed moeten doorspitten, dus ik ga voor de eitjes omdat mijn meiden dat helemaal geweldig vinden. Het zou eerlijk gezegd het eerste boek worden van Rens Kroes. Ik werd geattendeerd op Charlie’s Kitchen FB site en ben enthousiast en benieuwd. vr gr Jenneke van Maurik

 6. De appeltaart van Rens uit de party edition zou bij ons een favoriet zijn. We zijn dol op appeltaart maar proberen ook een beetje te letten op wat we eten. En we hebben een hoop te vieren aangezien ik een nieuwe baan heb en binnenkort afgestudeerd ben. Maar nog veel belangrijker vieren we binnenkort vakantie en daarbij zou zo’n watermeloencocktail niet misstaan!.

 7. Wat lijkt me dit weer een geweldig boek van Rens! Inmiddels ben ik helemaal fan van haar laatste boek on the go en wat zou het geweldig zijn om met dit boek, zoals de titel het al zegt een waar feestje te mogen vieren! Dit boek zou ik graag aan mijn collectie toevoegen:-)

 8. Oooh!!! Super leuk!!! Doe graag mee! Ben erg fan van haar en elke week staan er meerdere recepten van haar op het menu: haar bananenbrood, havermout als ontbijt, gevulde courgettebootjes of de macaroni met zalm! Ik ben nog geen recept van haar tegen gekomen wat niet lekker is!

 9. De chiapudding & courgetti! Heerlijk met de hele familie de dag beginnen met chiapudding en afsluiten met courgetti! Met deze recepten heb ik mijn hele familie overtuigd om PowerFood te eten. Dit 3e boek zou een super leuke aanvulling zijn op mijn andere 2 boeken!

 10. Ooh wat geweldig!! Hier thuis zijn we helemaal fan van de zongedroogde tomaten hummus (en het hele bakje gaat leeg) en de romige tomatensoep! Mijn mama en ik zijn vega en soms is het heel moeilijk om gerechtjes te verzinnen die ook nog eens gevarieerd zijn. Op feestje (waar iedereen van de gasten vooral zin heeft in worst) willen we graag welleens wat anders op tafel zetten waar ze ook van kunnen genieten… Daar is dit boek helemaal super voor! Love it!

 11. Op zondag bak ik vaak de granola van Rens, het hele huis ruikt heerlijk, en wanneer ik het uit de oven haal komt iedereen er stukjes uit weg pikken. Met honing uit onze eigen tuin . De rest van de week hebben we dan een heerlijk ontbijtje, veel lekkerder dan die van de winkel en veel voetzamer. Voor de vele feestjes deze zomer zou dit boek een hele fijne aanvulling zijn!

 12. De blueberry muffins uit het boek ‘on the go’ van Rens zijn zo ongeveer de reden waarom ik 1. Om 7 uur sochtends uit mijn wel héél erg comfortabele nestje kruip en 2. De dag vol bruisende energie met mijn dag kan beginnen! Ik mik er nog een in mijn lunchpakket en dan ben ik ready to shine all day! Dit boek zou een smakelijke en leuke inspiratiebron zijn, daar ben ik van overtuigd. Jezelf voeden met powerfood is elke dag een cadeautje voor je gezondsheid. Dankzij Rens weet ik hoe! X

 13. De bloemkoolbroodjes! Mmm lekkerrrr! En de Summer Quiche vol met yummie food. Met de zomer voor de deur is dit party book ideaal om er meteen in te vliegen/dansen/koken!

 14. Mijn favorecept is toch echt die van de roggeontbijtkoek. Gewoon ontbijtkoek is niet mijn favo, maar dit is echt een feestje! Heerlijk als tussendoortje, maar ook lekker als lunch met één van haar spreads! En ook nog eens heel makkelijk te maken, dat vind ik zo fijn aan haar recepten. Niet heel moeilijk (dat houdt me altijd eigenlijk tegen, nu dus niet) en toch gezond en lekker. Dus ben benieuwd naar dit boek…

 15. Super leuke winactie! Ik heb een paar zure trut zusjes thuis die de citroen maanzaadcake met kokosfrosting 100% zeker met een uurtje opgesmikkeld hebben!

 16. Die Sunkissed Chickenpea Burger zou echt een hit zijn bij ons thuis. En als ik dan ook nog mijn vriendinnen zou uitnodigen, dan zal ik de hele dag in de keuken moeten staan. Ze zien er verrukkelijk uit, alle recepten, het zou zo tof zijn om het boek te winnen!!

 17. De lasagnette kunnen we niet zonder. Lekker een wat gezondere variant van de lasagne! En makkelijk te maken ook nog eens.TOP!

  En nu dit nieuwe boek uit is kan iedere dag een feestje worden met al die lekkere party recepten

 18. Ik organiseer binnenkort een tuinfeest en kan nog wel wat party gerechten er bij hebben. Dus dit boek zou heel goed van pas komen. ☀️

 19. Die kleine burgertjes lijken mij heerlijk Maar de cake ga ik zeker ook eens maken. Zo wil ik ook een feestje geven. Of kom jij even voor mij koken en bakken ☺️ Doe ik de afwas

 20. Humus doet het hier altijd goed! Liefde voor humus (en zoete aardappel uit de oven)! Do I need to say more?

 21. Onze favorieten zijn de bietenhummus en good noodles, echt heerlijk! De party edition zou hier goed uitkomen, omdat we binnenkort meerdere feestjes te vieren hebben: de sleutel van ons nieuwe huis, verjaardag van mijn mannetje én onze trouwdag! Reden genoeg voor feest dus!

 22. Rens Kroes haar eerste editie was ook mijn eerste, echte eigen kookboek. Nu heb ik er meerdere van haar. Waaronder de on to go editie die erg fijn is. Maar stiekem ben ik erg geïnspireerd geraakt door het verantwoord eten, preppen en gezonde voeding. Zo erg dat ik de opleiding voeding & diëtetiek doe. Het leukste recept vind ik de summer quiche om lekker met z’n alle te delen. Ik en al mijn vrienden zullen dan ook heel dankbaar zijn voor haar party boek!

 23. Ik ga er niet om liegen: ik heb nog geen boek van haar hand. Hopelijk beïnvloedt dat mijn kansen niet.

 24. Absoluut de bliss balls

 25. Sie chickpea burger gaat bij mij zeker in de smaak vallen! Falafel vind ik yummy en heb er nog nooit een burger mee gemaakt, tijd om wat aan te doen dus!

 26. De bietensalade is veruit de favoriet hier in huis. Meestal maak ik ietsje meer zodat ik het restje tijdens mijn lunch opeet. Deze salade is ook een topper voor bij de bbq

 27. Ik heb al haar boeken maar ik heb zo weinig tijd en energie op dit moment dus ik heb nog niet echt iets geprobeerd, wel het feel good drankje.
  Maar zou graag willen winnen en er komt een tijd ook voor mijn dat ik meer tijd en energie krijg en dan zou ik het leuk vinden om ook de party editie te hebben.

 28. De chillbread van Rens Kroes is mijn favoriete recept!! Ben erg benieuwd naar het nieuwe boek. De citroen cake is veelbelovend! Fingers crossed

 29. De linzentapenade! Ik stond de hele dag in de keuken om allemaal lekkere hapjes te maken voor 4 vriendinnen. Uiteraard begon ik te twijfelen of ik wel genoeg eten had (natuuuuuuurlijk was er genoeg, eigenlijk te veel). Dus keek ik in de voorraadkast en koelkast en bleek dat ik alle ingrediënten voor de linzentapenade in huis had. Toch maar even snel gemaakt. Alle hapjes waren super lekker, maar volgens zowel mijn gasten als ikzelf was t meest verrassende de linzentapenade Haha een last minute idee (na heel wat uren voorbereidingen van de andere hapjes). De linzentapenade wordt nu regelmatig in grote hoeveelheden gemaakt en hier maak ik mijn vriendinnen dan weer erg blij mee!

 30. Haar Smoothie met avocado, banaan, cacao en Amandelmelk is zoooooo lekker! Een grote kom mousse die je dan kan opeten mmmmmhhh echt lekker.

 31. Heerlijk , de feelgooddrink! Die drinken wij heel graag. En natuurlijk de saotosoep. Echt heerlijk!!!

 32. De bieten quinoa salade van Rens uit een eerder boek is een een toppertje bij ons thuis! Mijn vriend zijn twijfels, maar na 1x proeven staat die bijna wekelijks op tafel en wordt het aan alle vrienden vertelt (die vervolgens allemaal willen komen eten om hem te proeven!).

 33. Het recept van het wortelontbijt uit het boek Powerfood maak ik zeker een paar keer per week! Sta ik daar ‘s ochtends vroeg een wortel te raspen 🙂 Is echt super leuk en ik had dat nooit verwacht. Zo heb ik ‘s ochtends al meteen groente binnen, zonder dat ik het zelf in de gaten heb!

 34. mijn favo recept is de vis ovenschotel uit Powerfood! Deze wordt geregeld bij ons gemaakt! Heerlijk met de kabeljauw en zoete aardappel! Ook de chiapudding als ontbijt is een hit!

 35. De kickstart maak ik wel regelmatig 🙂 ben heel benieuwd naar het nieuwe boek!!

 36. Ik kreeg het eerste boek van Rens kroes voor Mn verjaardag. En het eerste wat ik maakte waren de ontbijt muffins en de chocoballen. Afgelopen maand heb ik te horen gekregen dat ik reumatoïde artritis heb, tja en dan is op Mn bijna 33ste Mn spierkracht en gewrichten in Mn handen niet zo goed meer. De muffins en ballen kan ik gelukkig nog steeds maken, toch ben ik een beetje op zoek wat ik wel en niet meer kan. En ben voor Mn 33ste verjaardag ( augustus) op zoek naar gezonde party recepten die ik zelf makkelijk kan maken. Zou echt top zijn!

 37. I wil graag dat boek winnen. Ik hou van healthy food… lekker eten in de tuin, genieten. Ik ben alleen een beetje inspiratieloos in de zomer. Vind het lastig in lichte maaltijden te bedenken want in de zomer heb ik minder trek… dus deze inspiratie is hard nodig !!! Ik doe dus mee… heel graag.

 38. Wat ben jij een geluksvogel dat je hierbij aanwezig mocht zijn! Je hebt er een leuk artikel van gemaakt.

  Drie jaar geleden waren m’n vriend en ik net samen, nog helemaal hoteldebotel op elkaar en gingen we voor het eerst samen op vakantie, naar Bali. Tijdens die vakantie hebben we samen een heerlijke watermeloen cocktail gedeeld waar ik drie jaar later nog over droom ‘s nachts! (Hier een foto van toen, heerlijk toch? https://ibb.co/mfekYQ) Het lijkt me super leuk om de watermeloen cocktail van Rens te maken en m’n vriend deze voor te schotelen. Met de tropische hitte van deze dagen kunnen we ons dan samen weer in Bali wanen en onze fantastische eerste vakantie een beetje over doen! De kriebels die inmiddels veranderd zijn in ‘houden van’ komen dan vast weer even boven drijven!

 39. ik heb nog geen boek van haar maar las iets over Vis, dat gaat er hier altijd wel in en extra manieren voor bereiding zijn altijd leuk om te weten.

 40. Oeh dat zijn de dadel-kokos balletjes uit haar eerste boek! Maak niet uit voor welk gezelschap ik ze maak, ze zijn altijd zo op 🙂 En wat nieuwe inspiratie kan nooit kwaad!

 41. De Citroen maanzaad cake met heerlijke frosting natuurlijk! Ik lees pas net het recept, maar het is nou al een hit, omdat ik spontaan besluit om het straks op m’n vrije middag meteen te maken. Lekkerrrrr!

 42. Dat is zeker weten de pecannoten taart, die is zo mega lekker. Ik doe graag mee voor haar nieuwste boek want ben toch wel echt een beetje fan!

 43. Wat een geweldig boek! Alleen door de kaft misstaat dit boek niet in onze boekenkast. Maar ik denk dat de gerechtjes ook niet misstaan op een feestje! Ik ben maandag 26 juni jarig en vier mijn verjaardag het weekend erop. Als ik het boek win dan ga ik de humus maken, lekker fris om te dippen met groenten. En omdat er party recepten instaan kan ik mooi ook wat maken op mijn feestje om te vieren dat ik ein-de-lijk een nieuwe baan heb. Yeah!

 44. Oehh dat is lastig. Ik maak de vis zoete aardappel schotel hesl vaak. Die is zo lekker! En ook de pecannoten taart is hemels. Fingers crossed!

 45. Ik ben heel benieuwd naar de Sunkissed Chickpea Burgers! Vriendjelief is gek op burgers en falafel en ik ben vega! Dus dat lijkt me een gouden combinatie: een kikkererwtenburger! Jummmm!

 46. Ooh wauw ik doe graag mee! Waarom ik dit wil winnen? Omdat ik dit boek gewoon heel graag wil hebben, hou van gezond maar lekker eten en mij het heerlijk lijkt om in mijn vakantie heerlijk wat receptjes te maken en dat met z’n allen op te eten

 47. Zeker weten de choco cake van kikkererwten. Helemaal lekker als je hem door midden snijd en vuld met de kokoslagroom. (Ook uit het boek!!)

 48. Super leuke actie!! Ik heb de eerste 3 kookboeken van Rens Kroes en ik kook er regelmatig uit! Super gerechten! Een hit is zeker de next level vla vlip uit het boek powerfood van friesland naar New York. Voor iedereen die een gezond dessert wil maken serveer deze!! De smaken komen zo goed samen.Het is echt heerlijk!
  Het lijkt me super gaaf om haar party edition te winnen. Kan ik weer nieuwe gezonde en lekkere gerechtjes serveren voor mijn vrienden en voor mezelf natuurlijk!

  Succes!
  Met vriendelijke groet,

  Lin

 49. Ik ben een echte onvervalste snacker,
  Jarenlang at ik zakken vol chips zo lekker…

  Sinds ik het mooie Powerfood kreeg als kado,
  Maak ik de Boerenkool chips => oh oh oh 🙂

  Wat een lekkere knapperige vervanging is het,
  Verandwoord groen genieten wat een pret!!!

  En als ik zin heb in iets zoets bij de thee,
  Maak ik Rens Kroes haar pepernoten want nee.

  Niet alleen in December smaken deze zoet,
  Gezond smullen doet je zo ontzettend goed!!!

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

1 × 1 =