Nieuw: Jamie’s Diner in Rotterdam

Dat ik fan ben van Jamie Oliver is voor de meesten van jullie geen geheim. Toen ik dan ook hoorde dat Jamie’s Diner in Rotterdam werd geopend plande ik meteen een date in. Inmiddels is dit Jamie zijn tweede vestiging in Rotterdam, eerder bezocht ik Jamie’s Italian (lees hier).

Aan het Weena in Rotterdam vind je Jamie’s Diner. Een Amerikaanse diner met vooral heel veel sappige lekkere burgers op het menu. Je vindt op de menukaart vele Amerikaanse klassiekers, zoals kippenvleugels, spareribs en hamburgers. En wat ik zo tof vind, in de keuken bij Jamie wordt alleen maar gewerkt met verantwoord vlees. Behalve ‘naughty stuff’, zoals Oliver de vettere happen zelf noemt, staan er ook een aantal gezonde gerechten op het het menu. Denk aan de beroemde “superfood” salades of een half kippetje met koolsla.

Jamie's Diner

Maar hoe is Jamie echt?

Ik kan het nog steeds niet geloven, maar vorige maand mocht ik lunchen met de enige echte Jamie Oliver. Ik zat met knikkende knietjes in de trein richting Den Haag waar het event plaatsvond bij Jamie’s Italian Den Haag. De video van mijn interview met Jamie al gezien (klik hier)?

Terug naar Jamie’s Diner

Bij binnenkomst ben ik lekker begonnen met een gin-tonic om de boel eens rustig te observeren. Geweldige drankkaart overigens, van shakes tot cocktails tot speciale biertjes. Bij de borrel hoort natuurlijk een bite, ik ging voor de beroemde nachos van Jamie. Believe me, dit zijn de lekkerste nachos die er bestaan!

Jamie's Diner

Waarschuwing…

Je wilt alles bestellen…

Quesedilla’s, knoflookbrood en Halloumi sticks. Wat een smaaksensatie, ik was vooral verrast door de Hallumi. WAUW! Weten jullie wat dit is?

Jamie's Diner

 

Ik moest even de originele foto gebruiken om die sappige Amerikaanse burger met jullie te delen. Niet normaal lekker, zacht mals vlees, allemaal smaken die samenkomen en dit echt de lekkerste juicy burger maken die ik tot nu toe heb gegeten.

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik ook van deze vestiging een enorme fan ben. Goed eten, goede sfeer, zeer vriendelijk en vooral enthousiast personeel.

Jamie’s Diner
Weena 396
Rotterdam

Liefs,
Charlie

======================================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

OVER DE AUTEUR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches