My Roadmap to Succes & Happiness. Begon het bij het inschrijven of al eerder?

We gaan even terug in de tijd

Vorig jaar mei mocht ik een lezing geven op HealthyFest. Mijn eerste grote lezing, dus onwijs spannend. Het avontuur en verhaal van daar kennen jullie allemaal. Daar ontmoette ik voor het eerst Michael Pilarczyk, degene die het voor elkaar kreeg om mij te laten mediteren.

my roadmap

Wie is Michael Pilarzcyk?

Michael Pilarczyk is personal performance teacher, schrijver en spreker op het gebied van zelfontwikkeling, spirituele groei en succes. Zowel op het zakelijke als persoonlijke vlak. Hij is een expert in het herprogrammeren van onze mindset. Hij leert je te zoeken naar manieren om plezier, rust, succes en geluk in het leven te ervaren.

Michael weet belemmerende denkpatronen te doorbreken en ruimte te maken voor nieuwe inzichten. Hij verdiept zich al jaren in bewustzijn, psychologie en de kracht van gedachten: mindset. Als DJ was hij trouwens ook betrokken bij de start van Radio 538.

My roadmap

Oh ja, daar kende ik hem van!

Hij presenteerde programma’s voor TMF en RTL. Pilarczyk richtte meerdere bedrijven op. Hij verkocht zijn mediagroep en nam een sabbatical van 40 maanden op zijn zeiljacht. In die periode schreef hij de roman Dansen in de Hemel, ook echt aanrader om te lezen trouwens.

Michaels missie is om zijn opgedane kennis en wijsheid te delen met als doel jou inzicht en inspiratie te geven, zodat jij bewust, gezond en succesvol je mooiste leven kunt leven.

Zijn levensmotto is: What you imagine you become

my roadmap

Door de meditatietraining van Michael op HealthyFest , kwam ik er achter dat ik diep van binnen niks liever wilde dan mijn passie volgen. Mensen laten zien dat gezond eten niet moeilijk hoeft te zijn, ontzettend lekker kan zijn, je energie geeft en dat je je nog beter kunt voelen door een positive mindset.

Ik timmerde aan de weg

Maar ondanks dat ik zeker wist dat ik dat wilde, raakte ik totaal verdwaald in mijn enthousiasme. Ik vond alles leuk, ging alle kanten op en liep mezelf vaak voorbij. Zat ik weer huilend op de bank van vermoeidheid en door deze vermoeidheid sloeg de onzekerheid toe. Kan ik dit wel…?

Toen kreeg ik in november van mijn lieve vriendin Lizzy het boek boek Leef je mooiste leven.

my roadmap

Dit boek was voor mij een enorme eye-opener. Vanaf de eerste regel was ik geboeid en binnen een dag had ik het boek uit. Ik ben gedachten gaan opschrijven en heb geprobeerd bewust te worden van die gedachten. Ik heb geleerd dat je gedachten kunt trainen, dat je alles kunt bereiken wat je wilt, als je je manier van denken maar verandert.

Mijn eerste boek dat ik las over persoonlijke ontwikkeling, dat boek is mijn nieuwe bijbel. Zowel als op persoonlijk vlak als op zakelijk vlak voelde ik mij enorm uitgedaagd.

Dit boek moet iedereen lezen!

Omdat ik zo uitgedaagd werd door de vurige vragen in het boek besloot ik mij aan te melden voor “My Roadmap to Success & Happiness. Waarom? 

Ik word zo gelukkig van mensen inspireren, lekker koken, jullie aan het koken krijgen en op weg te helpen door mijn blogs. Daarnaast heb ik nog zoveel dromen. Alleen, zoals ik al eerder aangaf, ik raak volledig verdwaald in mijn enthousiasme. Want wat wil ik nu echt? En misschien nog veel belangrijker…

Prioriteiten stellen…

Het programma is online en duurt 10 weken. 10 Weken met jezelf bezig zijn, met je eigen geluk en succes. Dat wil toch iedereen? Een online masterclass waarin Michael zijn filosofie en strategie vertelt en waarmee jij de beste versie van jezelf kunt gaan worden. Door middel van online masterclasses en het werkboek werd alles steeds duidelijker voor mij.

Wat zou jij willen doen om je leven zo leuk mogelijk te maken?

Ik heb geleerd hoe ik doelen kan stellen. Zakelijke doelen, maar ook persoonlijke doelen. Maar ook hoe ik deze doelen kan behalen, denk aan financieel maar ook spiritueel. Het heeft mij veel inzicht gegeven maar ook veel zelfkennis. Ik kan je vertellen, behoorlijk confronterend. Mijn denkwijze is veranderd, ik kan kritisch naar mijzelf kijken maar ik heb ook geleerd goed voor mijzelf te zorgen. Doe ik dit niet, dan eindig ik weer huilend en doodmoe op de bank. Vermoeidheid brengt mij onzekerheid en daarmee ga ik geen dromen najagen!

My roadmap

Echt waar lieve volgers, dit raad ik iedereen aan!

  • Wil jij het avontuur aangaan met jezelf?
  • Weten wat geluk en succes voor jou betekent?
  • Weet jij niet wat je ECHT leuk vindt?
  • Wil jij je mooiste leven ontdekken?

En omdat ik zo enthousiast ben en vind dat iedereen de kans moet krijgen om aan je eigen geluk te werken heb ik iets tofs geregeld. Ik mag het 10 weken programma aanbieden met 80 euro korting. Dit is een geweldige kans!

80 euro korting!!!

Wat moet je doen?

Meld je nu aan door “hier” te klikken en gebruik de volgende kortingscode: friends

Mijn Roadmap stopt hier zeker nog niet. Ik lees mijn werkboek elke ochtend om focus te houden en mijn doelen pas ik geregeld aan. Beren op de weg zullen er altijd zijn, maar nu weet ik hoe ik daarmee moet omgaan.

My Roadmap

Michael en Cindy, ik wil jullie bedanken voor dit geweldige avontuur. Het is bijzonder dat jullie het zo persoonlijk en warm brengen via een online programma. Jullie hebben mij enorm geïnspireerd en door jullie programma geloof ik 200% in mijzelf en Charlie’s Kitchen. Ik sta niet alleen, er zijn honderden roadmappers die in hetzelfde avontuur zitten. Dat geeft een enorme boost aan energie!

my roadmap

Liefs,
Charlie’s Kitchen