My Roadmap to Succes & Happiness - Charlie's Kitchen

My Roadmap to Succes & Happiness

my roadmap

My Roadmap to Succes & Happiness. Begon het bij het inschrijven of al eerder?

We gaan even terug in de tijd

Vorig jaar mei mocht ik een lezing geven op HealthyFest. Mijn eerste grote lezing, dus onwijs spannend. Het avontuur en verhaal van daar kennen jullie allemaal. Daar ontmoette ik voor het eerst Michael Pilarczyk, degene die het voor elkaar kreeg om mij te laten mediteren.

my roadmap

Wie is Michael Pilarzcyk?

Michael Pilarczyk is personal performance teacher, schrijver en spreker op het gebied van zelfontwikkeling, spirituele groei en succes. Zowel op het zakelijke als persoonlijke vlak. Hij is een expert in het herprogrammeren van onze mindset. Hij leert je te zoeken naar manieren om plezier, rust, succes en geluk in het leven te ervaren.

Michael weet belemmerende denkpatronen te doorbreken en ruimte te maken voor nieuwe inzichten. Hij verdiept zich al jaren in bewustzijn, psychologie en de kracht van gedachten: mindset. Als DJ was hij trouwens ook betrokken bij de start van Radio 538.

My roadmap

Oh ja, daar kende ik hem van!

Hij presenteerde programma’s voor TMF en RTL. Pilarczyk richtte meerdere bedrijven op. Hij verkocht zijn mediagroep en nam een sabbatical van 40 maanden op zijn zeiljacht. In die periode schreef hij de roman Dansen in de Hemel, ook echt aanrader om te lezen trouwens.

Michaels missie is om zijn opgedane kennis en wijsheid te delen met als doel jou inzicht en inspiratie te geven, zodat jij bewust, gezond en succesvol je mooiste leven kunt leven.

Zijn levensmotto is: What you imagine you become

my roadmap

Door de meditatietraining van Michael op HealthyFest , kwam ik er achter dat ik diep van binnen niks liever wilde dan mijn passie volgen. Mensen laten zien dat gezond eten niet moeilijk hoeft te zijn, ontzettend lekker kan zijn, je energie geeft en dat je je nog beter kunt voelen door een positive mindset.

Ik timmerde aan de weg

Maar ondanks dat ik zeker wist dat ik dat wilde, raakte ik totaal verdwaald in mijn enthousiasme. Ik vond alles leuk, ging alle kanten op en liep mezelf vaak voorbij. Zat ik weer huilend op de bank van vermoeidheid en door deze vermoeidheid sloeg de onzekerheid toe. Kan ik dit wel…?

Toen kreeg ik in november van mijn lieve vriendin Lizzy het boek boek Leef je mooiste leven.

my roadmap

Dit boek was voor mij een enorme eye-opener. Vanaf de eerste regel was ik geboeid en binnen een dag had ik het boek uit. Ik ben gedachten gaan opschrijven en heb geprobeerd bewust te worden van die gedachten. Ik heb geleerd dat je gedachten kunt trainen, dat je alles kunt bereiken wat je wilt, als je je manier van denken maar verandert.

Mijn eerste boek dat ik las over persoonlijke ontwikkeling, dat boek is mijn nieuwe bijbel. Zowel als op persoonlijk vlak als op zakelijk vlak voelde ik mij enorm uitgedaagd.

Dit boek moet iedereen lezen!

Omdat ik zo uitgedaagd werd door de vurige vragen in het boek besloot ik mij aan te melden voor “My Roadmap to Success & Happiness. Waarom? 

Ik word zo gelukkig van mensen inspireren, lekker koken, jullie aan het koken krijgen en op weg te helpen door mijn blogs. Daarnaast heb ik nog zoveel dromen. Alleen, zoals ik al eerder aangaf, ik raak volledig verdwaald in mijn enthousiasme. Want wat wil ik nu echt? En misschien nog veel belangrijker…

Prioriteiten stellen…

Het programma is online en duurt 10 weken. 10 Weken met jezelf bezig zijn, met je eigen geluk en succes. Dat wil toch iedereen? Een online masterclass waarin Michael zijn filosofie en strategie vertelt en waarmee jij de beste versie van jezelf kunt gaan worden. Door middel van online masterclasses en het werkboek werd alles steeds duidelijker voor mij.

Wat zou jij willen doen om je leven zo leuk mogelijk te maken?

Ik heb geleerd hoe ik doelen kan stellen. Zakelijke doelen, maar ook persoonlijke doelen. Maar ook hoe ik deze doelen kan behalen, denk aan financieel maar ook spiritueel. Het heeft mij veel inzicht gegeven maar ook veel zelfkennis. Ik kan je vertellen, behoorlijk confronterend. Mijn denkwijze is veranderd, ik kan kritisch naar mijzelf kijken maar ik heb ook geleerd goed voor mijzelf te zorgen. Doe ik dit niet, dan eindig ik weer huilend en doodmoe op de bank. Vermoeidheid brengt mij onzekerheid en daarmee ga ik geen dromen najagen!

My roadmap

Echt waar lieve volgers, dit raad ik iedereen aan!

  • Wil jij het avontuur aangaan met jezelf?
  • Weten wat geluk en succes voor jou betekent?
  • Weet jij niet wat je ECHT leuk vindt?
  • Wil jij je mooiste leven ontdekken?

En omdat ik zo enthousiast ben en vind dat iedereen de kans moet krijgen om aan je eigen geluk te werken heb ik iets tofs geregeld. Ik mag het 10 weken programma aanbieden met 80 euro korting. Dit is een geweldige kans!

80 euro korting!!!

Wat moet je doen?

Meld je nu aan door “hier” te klikken en gebruik de volgende kortingscode: friends

Mijn Roadmap stopt hier zeker nog niet. Ik lees mijn werkboek elke ochtend om focus te houden en mijn doelen pas ik geregeld aan. Beren op de weg zullen er altijd zijn, maar nu weet ik hoe ik daarmee moet omgaan.

My Roadmap

Michael en Cindy, ik wil jullie bedanken voor dit geweldige avontuur. Het is bijzonder dat jullie het zo persoonlijk en warm brengen via een online programma. Jullie hebben mij enorm geïnspireerd en door jullie programma geloof ik 200% in mijzelf en Charlie’s Kitchen. Ik sta niet alleen, er zijn honderden roadmappers die in hetzelfde avontuur zitten. Dat geeft een enorme boost aan energie!

my roadmap

Liefs,
Charlie’s Kitchen

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Avondeten

Groentetortilla (ei) met aardappel

Avondeten

Kidsproof: mini pita gevuld met kokos-kipnuggets

spelt, pita, groen
Lunch

Spelt pita met kip en groen

3 reacties op “My Roadmap to Succes & Happiness”

  1. Pingback: Maximum potential by Michael Pilarczyk - Charlie's Kitchen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches