We hebben hem allemaal wel eens voorbij zien komen, de mugcake. Ik maakte hem al eerder, alleen dan met mango! Maar vandaag maak ik hem met banaan, net weer even anders, maar oh zo lekker. 

Een ontbijtje dat snel klaar kan zijn, lekker voedzaam is en voor extra energie zorgt om deze dag keihard te knallen met alles wat je gaat doen. Havermout, zo veelzijdig en

I love it!

mugcake

Mugcake met banaan

Wat heb je nodig:
(voor 1 persoon)

  • 40 gram havermout
  • 1 banaan
  • 1 ei
  • snufje kaneel
  • 1 el blauwe bessen
  • 1 el frambozen
  • En 1 el honing

 

mugcake

  1. Prak een halve banaan en meng met het ei.
  2. Voeg de havermout toe, meng goed door elkaar.
  3. Doe het mengsel in een kopje 2 minuten in de magnetron op 700 watt (of in de oven 180 graden 12-15 minuten).
  4. Draai het kopje om op een bord, beleg met het fruit, kaneel en de honing.

Optioneel: meng de blauwe bessen door het mengsel!

mugcake

Liefs,
Charlie’s Kitchen

P.S.: Ik zou het leuk vinden als jullie mij laten weten wat jullie vinden van deze mugcake! Laat een berichtje achter in de comments of deel je foto op social media. Vergeet mij niet te taggen, anders kan ik het niet zien.