Muffins die naar Snickers smaken

muffins

Terwijl ik dit aan het uittypen ben voor jullie zit ik te smikkelen van de muffins die naar Snickers smaken. Potverdikkie, wat is dit lekker!

Gelukkig heb ik wel de gezonde versie gemaakt met o.a. havermout en echte pindakaas van de Pindakaas winkel (klik hier). Ik denk dat je zelf wel kunt bedenken dat een muffin helemaal oké is, maar als je ze allemaal gaat opeten is het niet meer zo gezond natuurlijk haha.

Meestal maak ik mijn baksels zoet door middel van dadels maar je kunt natuurlijk ook honing, agave, stevia of een ander zoetmiddel gebruiken. Ik ben dol op hier en daar wat zoets, maar ik ben wel echt meer een hartig persoon, voor zover je dat zo kunt noemen. Daarom is deze combinatie van hartig en zoet voor mij echt een beloning!

muffins

Muffins die naar Snickers smaken

Wat heb je nodig:
(Voor 4 grote muffins)

 • 1 grote banaan
 • 2 eieren
 • 100 ml amandelmelk
 • 2 goede el cacao
 • 125 gram havermout of meel
 • 2 a 3 el honing (meer als je van zoet houdt)
 • 1 snufje zout
 • 2 el pinda’s
 • 4 tl pindakaas
 • 2 tl bakpoeder
 • 1 tl kokosvet
 1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
 2. Meng in een keukenmachine of met een staafmixer de banaan, melk, havermout, bakpoeder, eieren en zout.
 3. Als dit een glad mengsel is voeg je de cacao, honing en kokosvet toe.
 4. Goed mixen tot het een goed beslag is.
 5. Vet de muffinvormpjes een beetje in, zodat het niet blijft plakken.
 6. Schep 1 el beslag in elk vormpje, doe daar bovenop 1 tl pindakaas en sluit weer af met het beslag.
 7. Bedek met wat pinda’s aan de bovenkant.
 8. Bak de muffins in 25 à 30 minuten, ik houd van lekker klef!

muffins

Dit ziet er toch niet normaal lekker uit?

Liefs,
Charlie’s Kitchen

P.S.: had je deze raw caramel slice al geprobeerd (klik hier)

======================================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Download nu mijn gratis maaltijdplanner!

Ik vind lekker en gevarieerd eten belangrijk. Toch vind ik het best een uitdaging om dat in alle drukte “vol te houden”. Maar met mijn maaltijdpanner is dat een eitje!

Download deze nu gratis en krijg een persoonlijke video van mij cadeau waarin ik je uitleg hoe je het beste kunt werken met de maaltijdplanner.

En je ontvangt dan ook nog eens wekelijks een nieuwsbrief met tips, recepten en persoonlijke verhalen.

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

4 gedachtes op “Muffins die naar Snickers smaken”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches