Ik moet jullie iets opbiechten... - Charlie's Kitchen

Ik moet jullie iets opbiechten…

Niemand is perfect

Ik moet jullie iets opbiechten…
Het balansen tussen sinterklaas en kerst is bij mij volledig mislukt! De etentjes, borrels en verjaardagen bleven om mijn oren vliegen, Raakte de draad kwijt en ging zacht gezegd helemaal los.

Het begon allemaal bij mijn nieuwe baan, ik voelde mij onzeker en besloot deze maand er keihard voor te gaan om met 100% zelfvertrouwen op de nieuwe vloer te staan straks. Ik legde mijzelf weer druk op, ik leer het ok nooit. Aangezien mijn halve familie en vriendenkring in december jarig is wist ik dat dit een enorme uitdaging werd. Vooral omdat ik moe ben, het is een ontzettend druk jaar geweest. Ik wilde gewoon even nergens over nadenken, gewoon doen waar ik zin in had. Bitterballen, wijn, kaasstengels en nog meer wijn alles is voorbij gekomen de laatste weken.

Uitdaging

Toen kwam de blessure aan mijn arm, wat later uit mijn nek bleek te komen. Mevrouw de Jong, u heeft teveel stress kreeg ik te horen. Great, Charlie en even niet sporten? Sorry, een verschrikkelijk slecht voorbeeld maar ik ging eten en niet z’n beetje ook. Ik zit niet lekker in mijn vel, alsof elke broek te strak zit (zit het waarschijnlijk ook echt) en voel mij een plofkip. Maar waarom doe je het dan? Ja… soms lukt het gewoon even niet.

Ik moet jullie iets opbiechten_lichaam.jpg

Maar het loslaten van alles heeft wel voor heel veel goed gezorgd. Want is het dan zo erg dat je een beetje bent aangekomen? Dat je wat minder hebt gesport? Nee, weetje wat goed is? Dat ik zo ontzettend genoten heb van alle feestjes en al het eten! Ik voelde me enorm gelukkig om omringt door lieve vrienden en familie even relaxted te zijn en voelde me nog gelukkiger toen ik s’ochtends nog even extra kon knuffelen met mijn man i.p.v. sporten. Dus wat is nu eigenlijk belangrijk? Terugkijken en gelukkig zijn of balen?

De kerst is voorbij en het nieuwe jaar ligt om de hoek. Jeetje wat heb ik hier een zin in! Nieuwe baan en nieuwe doelen stellen. Weg met die onzekerheid en gewoon weer lekker Charlie doen!

Liefs,
Charlie

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR

3 reacties op “Ik moet jullie iets opbiechten…”

  1. Avatar

    Top boodschap die je meegeeft! Top wijf ben je!! Als je maar hebt genoten daar gaat het om en de stress kwijt raken! dan kun je ook genieten!!

  2. Avatar

    Wauw wat een ontzettend mooi en rauw verhaal. Bedankt voor het delen en kan niet wachten je ook in 2016 te volgen. Fijne feestdagen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches