Niemand is perfect

Ik moet jullie iets opbiechten…
Het balansen tussen sinterklaas en kerst is bij mij volledig mislukt! De etentjes, borrels en verjaardagen bleven om mijn oren vliegen, Raakte de draad kwijt en ging zacht gezegd helemaal los.

Het begon allemaal bij mijn nieuwe baan, ik voelde mij onzeker en besloot deze maand er keihard voor te gaan om met 100% zelfvertrouwen op de nieuwe vloer te staan straks. Ik legde mijzelf weer druk op, ik leer het ok nooit. Aangezien mijn halve familie en vriendenkring in december jarig is wist ik dat dit een enorme uitdaging werd. Vooral omdat ik moe ben, het is een ontzettend druk jaar geweest. Ik wilde gewoon even nergens over nadenken, gewoon doen waar ik zin in had. Bitterballen, wijn, kaasstengels en nog meer wijn alles is voorbij gekomen de laatste weken.

Uitdaging

Toen kwam de blessure aan mijn arm, wat later uit mijn nek bleek te komen. Mevrouw de Jong, u heeft teveel stress kreeg ik te horen. Great, Charlie en even niet sporten? Sorry, een verschrikkelijk slecht voorbeeld maar ik ging eten en niet z’n beetje ook. Ik zit niet lekker in mijn vel, alsof elke broek te strak zit (zit het waarschijnlijk ook echt) en voel mij een plofkip. Maar waarom doe je het dan? Ja… soms lukt het gewoon even niet.

Ik moet jullie iets opbiechten_lichaam.jpg

Maar het loslaten van alles heeft wel voor heel veel goed gezorgd. Want is het dan zo erg dat je een beetje bent aangekomen? Dat je wat minder hebt gesport? Nee, weetje wat goed is? Dat ik zo ontzettend genoten heb van alle feestjes en al het eten! Ik voelde me enorm gelukkig om omringt door lieve vrienden en familie even relaxted te zijn en voelde me nog gelukkiger toen ik s’ochtends nog even extra kon knuffelen met mijn man i.p.v. sporten. Dus wat is nu eigenlijk belangrijk? Terugkijken en gelukkig zijn of balen?

De kerst is voorbij en het nieuwe jaar ligt om de hoek. Jeetje wat heb ik hier een zin in! Nieuwe baan en nieuwe doelen stellen. Weg met die onzekerheid en gewoon weer lekker Charlie doen!

Liefs,
Charlie