Het is alweer bijna zover, moederdag! De dag dat we deze super vrouwen even in het zonnetje mogen zetten en hoe leuk is dat? Ik vind het altijd leuk om voor andere een cadeau te verzinnen, iemand in het zonnetje zetten en laten weten hoe belangrijk ze voor ons zijn. EN natuurlijk is moederdag commercieel en zou je dit uit je zelf moeten doen maar ik doe er gewoon lekker aan mee!

Moederdag

  • Blender: Een stap naar gezonder en vooral lekker eten is meer groente en fruit eten. Ik ben getrouwd met mijn blender, maakt alles zoveel makkelijker! Je kan zelf combineren wat jij lekker vind, misschien extra groente voor jou en voor de kids extra fruit.  Je hoeft niet meteen een dure turbo blender te kopen, je heb tegenwoordig prachtige blenders voor een mooie prijs.

smoothie

  • Het boek Good Food in 20 minuten: help jouw moeder een stapje in de goede richting en laat zien dat gezond eten niet moeilijk hoeft te zijn. Dit kleurrijke kookboek staat boordevol tips en inspiratie en belooft je dat je geen uren in de keuken hoeft te staan.

moederdag

 

  • Care & Share: Deze prachtige cadeauset met natuurlijke lichaamsverzorging van Green People Limited Edition Bodycare Box Gift Collection is niet alleen een goed idee voor jouw moeder maar helpt ook een ander! Door het aanschaffen van deze prachtige cadeau set steun je de UK Woodland. UK Woodland is een bos in Engeland en de dieren die zich daar thuis voelen

 

  • Cakeblik: Home made cadeaus vind ik persoonlijk het allerleukste. Duik samen de keuken in voor bijvoorbeeld een heerlijk bananenbrood! Liefde gaat door de maag 😀

Bananenbrood

  • Food We Love: Dit is zo een leuke box, gevuld met allerlei bijzondere producten waarbij het verhaal erachter wordt verteld. Ik hou van producten met een verhaal! De producten komen uit de hele wereld, bevatten zo min mogelijk toevoegingen en hebben de beste smaak binnen hun soort.

Leuke

Dus, wat gaan jullie de allerliefste mama geven?

Liefs,
Charlie’s Kitchen