Moederdag cadeau tips

leuke

Het is alweer bijna zover, moederdag! De dag dat we deze super vrouwen even in het zonnetje mogen zetten en hoe leuk is dat? Ik vind het altijd leuk om voor andere een cadeau te verzinnen, iemand in het zonnetje zetten en laten weten hoe belangrijk ze voor ons zijn. EN natuurlijk is moederdag commercieel en zou je dit uit je zelf moeten doen maar ik doe er gewoon lekker aan mee!

Moederdag

  • Blender: Een stap naar gezonder en vooral lekker eten is meer groente en fruit eten. Ik ben getrouwd met mijn blender, maakt alles zoveel makkelijker! Je kan zelf combineren wat jij lekker vind, misschien extra groente voor jou en voor de kids extra fruit.  Je hoeft niet meteen een dure turbo blender te kopen, je heb tegenwoordig prachtige blenders voor een mooie prijs.

smoothie

  • Het boek Good Food in 20 minuten: help jouw moeder een stapje in de goede richting en laat zien dat gezond eten niet moeilijk hoeft te zijn. Dit kleurrijke kookboek staat boordevol tips en inspiratie en belooft je dat je geen uren in de keuken hoeft te staan.

moederdag

 

  • Care & Share: Deze prachtige cadeauset met natuurlijke lichaamsverzorging van Green People Limited Edition Bodycare Box Gift Collection is niet alleen een goed idee voor jouw moeder maar helpt ook een ander! Door het aanschaffen van deze prachtige cadeau set steun je de UK Woodland. UK Woodland is een bos in Engeland en de dieren die zich daar thuis voelen

 

  • Cakeblik: Home made cadeaus vind ik persoonlijk het allerleukste. Duik samen de keuken in voor bijvoorbeeld een heerlijk bananenbrood! Liefde gaat door de maag 😀

Bananenbrood

  • Food We Love: Dit is zo een leuke box, gevuld met allerlei bijzondere producten waarbij het verhaal erachter wordt verteld. Ik hou van producten met een verhaal! De producten komen uit de hele wereld, bevatten zo min mogelijk toevoegingen en hebben de beste smaak binnen hun soort.

Leuke

Dus, wat gaan jullie de allerliefste mama geven?

Liefs,
Charlie’s Kitchen

======================================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Download nu mijn gratis maaltijdplanner!

Ik vind lekker en gevarieerd eten belangrijk. Toch vind ik het best een uitdaging om dat in alle drukte “vol te houden”. Maar met mijn maaltijdpanner is dat een eitje!

Download deze nu gratis en krijg een persoonlijke video van mij cadeau waarin ik je uitleg hoe je het beste kunt werken met de maaltijdplanner.

En je ontvangt dan ook nog eens wekelijks een nieuwsbrief met tips, recepten en persoonlijke verhalen.

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches