Mocktail met yoghurt en fruit, fris en licht! - Charlie's Kitchen

Mocktail met yoghurt en fruit, fris en licht!

Start jouw dag met een mocktail met yoghurt en fruit. Heerlijk fris en een lichte start van de dag! Buiten dat het gewoon ontzettend lekker is, is het ook nog eens leuk om te zien. Maak er voor de kids ook een feestje van, zo weet je zeker dat zij hun fruit ook binnen krijgen.

Kies zelf

Je kan natuurlijk zelf kiezen welk fruit je hiervoor wil gebruiken, ik koos voor 2 verschillende kleuren voor het contrast. Ik word gewoon heel blij als mijn eten er vrolijk uitziet, hoe meer kleur hoe beter. Mijn moeder zei altijd: hoe meer kleur, hoe meer vitamientjes! Zelf gebruikte ik voor dit gerecht soja yoghurt omdat ik niet lekker reageer op normale yoghurt. Dit kan je natuurlijk zelf helemaal invullen zoals jij wil. Tegenwoordig kan je bij de Blokker, Xenos en Hema al voor een prikkie leuke jars kopen.

mocktail met yoghurt en vers fruit

Mocktail met yoghurt en fruit

Wat heb je nodig:
(voor 1 persoon)

  • 1 handje bevroren mango
  • 1 handje bevroren frambozen
  • 1 el Crunch (recept vind je hier), of een andere cruesli/muesli.
  • 250 ml magere (soja)yoghurt
  1. Ik heb een Nutribullet, mega handig om bevroren fruit met een scheutje water binnen no time tot een glad mengsel te maken. Heb je alleen een grote blender? Dan kan je ook vers fruit gebruiken en dit zelf prakken, of het diepvriesfruit even laten ontdooien natuurlijk.
  2. Doe de eerste laag geprakte frambozen in de jar en schenk hier heel rustig de yoghurt overheen.
  3. Prak of blend nu ook de mango fijn en verdeel deze rustig over de yoghurt.
  4. Sluit af met de crunch!

Liefs,

#TEAMCHARLIE

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Avondeten

Groentetortilla (ei) met aardappel

Avondeten

Kidsproof: mini pita gevuld met kokos-kipnuggets

spelt, pita, groen
Lunch

Spelt pita met kip en groen

1 reactie op “Mocktail met yoghurt en fruit, fris en licht!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches