Vorige week vrijdag stond ik samen met mijn vriend de goodiebags te pakken in de slaapkamer, het hele bed lag onder met dozen en tasjes. Toen we eenmaal klaar waren ging ik ertussen zitten en ineens was daar het besef, het eerste “Meet Charlie” event! (Charlie’s favorites)

Mijn vriend zei; 1.5 jaar geleden kwam jij thuis met een goodiebag en hoopte je zelf ooit zoiets te kunnen organiseren en nu is het zover.

Zaterdag moest ik nog gewoon werken, maar de hele dag had ik kriebels in mijn buik. Alle enthousiaste berichten op social media maakte mij best nerveus. Zondag was het zover, ik was uiteraard rete vroeg wakker van de spanning. Nog even alles 10 keer checken, maar wat moest er eigenlijk gecheckt worden? Vandaag stonden twee dingen centraal namelijk eten en gezelligheid, laten dat nu mijn specialiteiten zijn. Ik kreeg een slinger van een vriend naar de stad en manlief was mee voor de support.

Leuke dingen

We begonnen bij SLA, ik was super nerveus en liep heen en weer. Staat de tafel goed? Hebben we genoeg stoelen? Nee, er moet geschoven worden! Gelukkig waren mijn vriend en Dani daar om mij volledig te supporten in deze heftige stress periode haha. De eerste kwamen al binnenlopen, ik wilde iedereen netjes af kruizen op een lijstje maar alles ging weer helemaal anders dan gepland. Ik stond natuurlijk alleen maar gezellig te kletsen met iedereen en vergat mijn eigen planning.

Meet Charlie

Eenmaal iedereen binnen wilde ik wel even een woordje doen, een bedankje… Want ten slot van rekening kwamen deze lieve volgers speciaal voor mij!

Meet Charlie

Meet Charlie

De sfeer was goed en het eten werd ondertussen gebracht. Een heerlijke vegan salade met o.a. mango hummus, een wortelsoep met koriander en haver-notenbrood.

MEET CHARLIE

Meet Charlie

Meet Charlie

Meet Charlie

Zeker weten mijn favoriet bij SLA, daarnaast een heerlijk vers sapje zodat we alle vitamientjes weer binnen hadden. Ik vroeg iedereen iets over zichzelf te vertellen, wel zo gezellig. Daarna vertrokken we naar SUGO voor mijn favoriete cheatmeal: Pizza & WIJN!!!

Meet Charlie

Meet Charlie

Sugo lag net om de hoek dus na een klein stukje lopen waren we er al, we mochten lekker gezellig boven zitten en iedereen mengde zich weer gezellig door elkaar. Zo super leuk om te zien dat iedereen zo enthousiast was, de sfeer zo goed was en dat het gewoon liep. Vanzelf!

Meet Charlie

De pizza’s zijn uiteraard vers gemaakt, maar de luchtige en krokante boden is zo verrassend. Doordat het deeg 80 % minder gist bevat en wel tot 72 uur rijst is dit licht verteerbaar. Het deeg is namelijk gemaakt van biologisch spelt en tarwe wat eiwitrijk is en laag in koolhydraten. Wie wil dat nou niet?

Meet Charlie

Meet Charlie

We kregen een heerlijke pizza proeverij met van alles en nog wat, zo lekker. Ik wilde heel graag iedereen mee geven dat ik enorm van positiviteit hou, ik geloof als iedereen dingen anders benaderd en lief is voor elkaar dat alles zoveel leuker en fijner is. Ik had bij de Hema stickers gekocht in de vorm van een hartje en een ster en vroeg iedereen hierop voor zijn buurvrouw iets liefs op te schrijven op een compliment. Ik bedoel we hadden allemaal een wijntje op, dit kon best. ZO tof hoe iedereen dit oppakte, ik voelde alleen maar positive vibes all over the place!

Meet Charlie

Meet Charlie

 

Meet CHarlie

Meet Charlie

En alsof het niet beter kon worden kregen we ook nog Nutella pizza als toetje, ja je leest het goed.. dit bestaat en is TE LEKKER!

Natuurlijk mocht niemand naar huis zonder een rijkgevulde goodiebag met al Charlie’s Favorites!

Meet Charlie

Meet Charlie

Meet Charlie

Meet Charlie

White chocolate smartbar en deze pure reep zijn echt delicious!

Meet Charlie

De lekkerste Chai kruiden die er zijn!

Meet Charlie

En natuurlijk de Fit Bar van Orangefit, een rijke bron van plantaardige eiwitten en complexe koolhydraten uit fruit en noten. De Fit Bar bevat essentiële omega-3 vetten uit amandelen en chia en is daarnaast een geweldige bron van vezels.

Meet Charlie

Deze coconut syrop van Biotoday is echt waanzinnig lekker over jouw pancakes 😀

Meet Charlie

WAARSCHUWING, van deze koekjes kan je niet afblijven!

Meet Charlie

Lieve volgers, dit was mijn eerste event. Ik kan het nog steeds niet geloven, ik heb zo INTENS genoten van alle leuke mensen die er waren en de wijn. Uhh eten bedoel ik! Onwijs bedankt voor jullie eeuwige support!

Heel veel liefs,
Charlie die stiekem toch wel een heel klein beetje trots is…