Nooit gedacht dat er zo snel al een nieuwe “Meet Charlie” zou zijn, maar zomaar een verjaardag voorbij laten gaan kan natuurlijk niet! En zo ontstond spontaan na mijn eerste event het tweede idee “Meet Charlie” Birthday Bash Edition bij de Yoghurt Barn in Haarlem. Ik dacht hoe leuk zou het zijn om samen met een aantal van mijn volgers mijn verjaardag te vieren onde rhet genot van heel veel lekkers, laten ze daar nu heel erg goed in zijn bij Yoghurt Barn!

"Meet Charlie"

Meet Frank, hij maakte deze ochtend extra leuk door zijn enthousiasme, en geloof me het is niet niks hoor tussen 10 gillende vrouwen!

Maar we gaan even terug naar hoe de dag begon, dat was niet super fit haha. Ik had de avond ervoor mijn verjaardag thuis gevierd wat je kon lezen in mijn Leuke Dingen Blog (druk hier), het plan was even gezellig borrelen met wat vrienden maar het werd tot de vroege uurtjes borrelen. Ik lag om 4 uur in bed en 7 uur ging mijn wekker, ik weet nog dat mijn eerste gedachte was; je bent geen 16 meer…
Maar hup ik sprong onder de douche, hees mijzelf in een jurkje en vriendlief fietste mij met de goodiebags richting het station waar Sacha mijn vriendin stond te wachten.

"Meet Charlie"

Natuurlijk was ook Kim, mijn fotograaf mee om dit moment vast te leggen. Je kan mijn wallen amper zien, I LOVE YOU KIM!

Yoghurt Barn ligt nog geen 7 minuten van het station van Haarlem, ik kreeg behoorlijke trek en laten we het maar niet hebben over de uitdrogingsverschijnselen. Eenmaal aangekomen was ik zo blij, een prachtige lichte zaak met zoveel een sfeer en voor ons een mooie lange tafel waar ik iedereen kon ontvangen. Langzaam druppelde de mensen binnen, ik kreeg knuffels, zoenen en kadootjes… Ik voelde me zo verlegen, blij en mega jarig!

"Meet Charlie"

"Meet Charlie"

"Meet Charlie"

Dus… jullie weten wel hoe je mij blij moet maken 😀

Ik bedankte iedereen en vroeg ook even of iedereen zich wilde voorstellen, wel zo gezellig toch? Onwijs leuk om te zien dat we een klik hadden met z’n allen, iedereen zat druk met elkaar te babbelen en ondertussen werden alle lekkernijen op tafel gezet!

"Meet Charlie"

"Meet Charlie"

"Meet Charlie"

Vrouwen en lekkers.. Het werd een wilde boel bij de Yoghurt Barn!

"Meet Charlie"

OEPS, even een selfie maken voor op snapchat (charlieskitchen)

"Meet Charlie"

Van croissantjes, smoothies, broodjes, taartjes tot de lekkerste yoghurt die er is!

"Meet Charlie"

"Meet Charlie"

"Meet Charlie"

"Meet Charlie"

Met de buikjes rond en een dosis positieve energie sloten we deze dag af met de laatste foto!

"Meet Charlie"

Yoghurt Barn en lieve volgers, onwijs bedankt voor deze geweldige “Meet Charlie” Birthday Bash Edition!

Liefs,
Charlie’s Kitchen

PS: wie jarig is deelt uit! Kijk deze toffe goodiebag die iedereen mee naar huis kreeg:

"Meet Charlie"

Lekkere goodies van de Body & Fitshop, echte kruiden zonder toevoegingen, mijn favoriete snack reep Nakd en een toffe bidon!