“Meet Charlie” Birthday Bash Edition

"Meet Charlie"

Nooit gedacht dat er zo snel al een nieuwe “Meet Charlie” zou zijn, maar zomaar een verjaardag voorbij laten gaan kan natuurlijk niet! En zo ontstond spontaan na mijn eerste event het tweede idee “Meet Charlie” Birthday Bash Edition bij de Yoghurt Barn in Haarlem. Ik dacht hoe leuk zou het zijn om samen met een aantal van mijn volgers mijn verjaardag te vieren onde rhet genot van heel veel lekkers, laten ze daar nu heel erg goed in zijn bij Yoghurt Barn!

"Meet Charlie"

Meet Frank, hij maakte deze ochtend extra leuk door zijn enthousiasme, en geloof me het is niet niks hoor tussen 10 gillende vrouwen!

Maar we gaan even terug naar hoe de dag begon, dat was niet super fit haha. Ik had de avond ervoor mijn verjaardag thuis gevierd wat je kon lezen in mijn Leuke Dingen Blog (druk hier), het plan was even gezellig borrelen met wat vrienden maar het werd tot de vroege uurtjes borrelen. Ik lag om 4 uur in bed en 7 uur ging mijn wekker, ik weet nog dat mijn eerste gedachte was; je bent geen 16 meer…
Maar hup ik sprong onder de douche, hees mijzelf in een jurkje en vriendlief fietste mij met de goodiebags richting het station waar Sacha mijn vriendin stond te wachten.

"Meet Charlie"

Natuurlijk was ook Kim, mijn fotograaf mee om dit moment vast te leggen. Je kan mijn wallen amper zien, I LOVE YOU KIM!

Yoghurt Barn ligt nog geen 7 minuten van het station van Haarlem, ik kreeg behoorlijke trek en laten we het maar niet hebben over de uitdrogingsverschijnselen. Eenmaal aangekomen was ik zo blij, een prachtige lichte zaak met zoveel een sfeer en voor ons een mooie lange tafel waar ik iedereen kon ontvangen. Langzaam druppelde de mensen binnen, ik kreeg knuffels, zoenen en kadootjes… Ik voelde me zo verlegen, blij en mega jarig!

"Meet Charlie"

"Meet Charlie"

"Meet Charlie"

Dus… jullie weten wel hoe je mij blij moet maken 😀

Ik bedankte iedereen en vroeg ook even of iedereen zich wilde voorstellen, wel zo gezellig toch? Onwijs leuk om te zien dat we een klik hadden met z’n allen, iedereen zat druk met elkaar te babbelen en ondertussen werden alle lekkernijen op tafel gezet!

"Meet Charlie"

"Meet Charlie"

"Meet Charlie"

Vrouwen en lekkers.. Het werd een wilde boel bij de Yoghurt Barn!

"Meet Charlie"

OEPS, even een selfie maken voor op snapchat (charlieskitchen)

"Meet Charlie"

Van croissantjes, smoothies, broodjes, taartjes tot de lekkerste yoghurt die er is!

"Meet Charlie"

"Meet Charlie"

"Meet Charlie"

"Meet Charlie"

Met de buikjes rond en een dosis positieve energie sloten we deze dag af met de laatste foto!

"Meet Charlie"

Yoghurt Barn en lieve volgers, onwijs bedankt voor deze geweldige “Meet Charlie” Birthday Bash Edition!

Liefs,
Charlie’s Kitchen

PS: wie jarig is deelt uit! Kijk deze toffe goodiebag die iedereen mee naar huis kreeg:

"Meet Charlie"

Lekkere goodies van de Body & Fitshop, echte kruiden zonder toevoegingen, mijn favoriete snack reep Nakd en een toffe bidon!

======================================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

2 gedachtes op ““Meet Charlie” Birthday Bash Edition”

  1. Pingback: Charlie's smoothie workshop - Charlie's Kitchen

  2. Pingback: Charlie's Kitchen Jaaroverzicht 2016 - Charlie's Kitchen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches