Het jaar is alweer bijna voorbij en ik deel vandaag de meest toffe samenwerkingen van 2017 met jullie.

Wat hou ik toch van schrijven. En doordat ik voor jullie schrijf en terugkijk besef ik maar al te goed dat het weer een fantastisch jaar was. Een jaar met mooie kansen en hele toffe samenwerkingen.

Heb ik dit echt allemaal mogen doen?

Dol zijn op chocola, uit Zaandam komen en verkozen worden tot het Verkade meisje. WAUW! De foto’s zijn prachtig geworden, de reacties waren geweldig en Verkade heeft een extra speciaal plekje in mijn hart.

Wie kan nu zeggen dat ze tussen de koeien hebben gelegen voor het perfecte shot? Arla vroeg mij wat mijn favoriete ontbijtproduct was en waar ik daarbij aan moest denken. De natuur, gaf ik als antwoord. Je ziet het, ik werd er meteen neergezet!

Zie hier mijn volledige video voor Arla (hier).

Hoe fit ben jij?

En van de koeien stapte ik over naar de leukste test van het jaar. Ik mocht namelijk voor bol.com maar liefs drie activity trackers testen (lees hier). Naast een fantastische fotoshoot, maakte we verschillende video’s die te vinden waren in de online campagne.

Toen Bolletje vroeg of ik mijn kennis als voedingsdeskundige wilde gebruiken om te vertellen over hun ontbijtproducten was ik laaiend enthousiast. Hoe mooi als twee merken elkaar kunnen versterken en daadwerkelijk ook dat stukje bewustwording mee kunnen geven? Lees hier het artikel terug.

En dat ik gek ben op eten is geen geheim, maar ook ben ik gek op lekker tutten en schrijven. Voor alles kun je terecht bij de Hema en ik was aanwezig bij de opening van het nieuwe concept in Tilburg!

Life is like a camera

samenwerkingen

Ik werd het gezicht van de Foodybox in samenwerking met Kroon op het werk. Met de prachtige producten die zij verzamelen in hun box mag ik voor de camera (video) heerlijke recepten creëren.

Zet mij maar in een keuken neer voor de camera en ik vermaak me prima!

In mei ben ik met mijn programma gestart bij Fitland Zaandam. 12 Weken lang begeleid ik op het gebied van voeding een groep mensen bij het behalen van hun doel. Denk hierbij aan afvallen, meer energie krijgen en stoelgang problemen oplossen. In de app van Fitland vinden ze wekelijks hun trainingsschema waar ik ook model voor stond, zo weet ik zeker dat ze mij niet vergeten haha.

Ik kan nog heel veel samenwerkingen vertellen waar ik trots op ben maar ik denk dat dit al een leuk overzicht geeft. Samenwerkingen als dit zijn leuk, elkaar versterken, van elkaar leren en een groter publiek ook kunnen bereiken. Door deze kleine samenwerkingen kan mijn blog blijven bestaan, kan ik boodschappen doen, lekkere recepten voor jullie creëren en artikelen schrijven. Meer weten? Ik schreef een blog hoe je geld verdient als blogger en hoe je hiermee omgaat.

Al bijna 2018. Ik ben heel benieuwd wat voor moois dit gaat brengen!

Liefs,
Charlie