Meat West Amsterdam - Charlie's Kitchen

Meat West Amsterdam

Vrijdag belande ik met Jordi van Fitdutchies bij Meat West Amsterdam. Meat West is een ontmoeting tussen historie en toekomst zeggen ze. Meat West is met Brasserie Halte 3 en de markt in de Foodhallen een onderdeel van Horeca in de Hallen. De foodhallen zijn ontzettend gezellig helemaal voor mensen die onwijs van eten houden. Ik was dus op mijn plek…

Meat West

Vanaf de foodhallen kijk je het restaurant in, ik ging naar binnen via de buitenkant. De inrichting viel mij meteen op, mooi strak maar ook heel gezellig en uitnodigend.

Meat West

Alles word prachtig geserveerd, een echt avondje uit! Ik kan wel zeggen dat mijn vriend enorm baalde dat hij hier niet mee naartoe kon haha het geluk voor Jordi want we hebben echt een super avond gehad!

Meat West

Je kent het wel zo’n menu kaart waar je van gaat kwijlen en waar je geen keuze van kan maken. Alles leek mij geweldig, gelukkig gingen wij voor de 3 gangen chef’s specialiteit dus de keus was makkelijk gemaakt want we aten gewoon wat er geserveerd werd. Het vlees was mals, de smaken waren zo fijn en de porties mooi klein. Ik had als hoofdgerecht buikspek, nog nooit gehad! En ik vond het eigenlijk best wel lekker, niet het gevoel dat ik een mega vette hap zat te eten maar gewoon lekker gekruid. Ik was verliefd op het toetje, naar mijn mening VEEL te klein! 1 hap en het was weg en potverdikkie het was zo ontzettend lekker ik wilde er nog 3 bestellen haha.

Meat West

Alles bij elkaar een top avond gehad, lekker gegeten en onwijs veel gekletst! Kon dus ook niet anders dat dit lekkere restaurant op Charlie’s HOTSPOT lijst komt.

Liefs,
Charlie’s Kitchen

 

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

1 reactie op “Meat West Amsterdam”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches