Zoals ik jullie al eerder vertelde neem ik graag mijn eten mee naar het werk. Ik werk wisseldiensten dus ik neem of lunch of avondeten mee. Dit heerlijke gerecht kan uiteraard voor beide!

Wat heb je nodig:
(voor 1 persoon)

  • 1 kippenbout
  • 1 zoete aardappel
  • 1/2 zak spinazie
  • 8 cherrytomaatjes of meer
  • 1 bakje tandoori paste
  • peper & zout

mealprep

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Maak in de kippenbout 3 sneeën . Maak op smaak met peper en zout en bak hem kort om en om op hoog vuur.
  3. Smeer daarna de kip goed in met de tandoori paste en doe hem dan 20 minuten in de oven.
  4. Snijd de aardappel in plakken, kookt hem 5 minuten en bak hem dan in de pan met een tl tandoori paste.
  5. Pak een wokpak en wok hierin de spinazie met de tomaatjes. Maak op smaak met peper en zout!

Zo makkelijk, zo lekker en zo gezond!

Liefs,
Charlie