Maximum potential by Michael Pilarczyk - Charlie's Kitchen

Maximum potential by Michael Pilarczyk

Afgelopen weekend was ik aanwezig bij de tweedaagse Masterclass van Michael Pilarczyk. Na het volgen van “Design your own life” en “My roadmap to succes and happiness” was het tijd voor de volgende stap. Deze twee dagen gingen vooral over inzicht, bewustzijn, zingeving en het beter leren begrijpen van mijn eigen denkwijze: mindset.

Your life to the next level

Waar komen al mijn gedachten vandaan? Waar heb ik mijzelf van overtuigd? Is het positief? Negatief? Welke belemmerende gedachten houden mij tegen om meer te leven zoals ik dat graag wil? Stiekem maak ik mij wel druk om wat anderen vinden, maar ik wil mij daardoor niet meer laten tegenhouden. Is dit egoïstisch?

Ik wil dat mijn bedrijf een succes wordt, ik wil resultaten boeken!

En daarom heb ik mij een aantal weken geleden ingeschreven. En eindelijk was het dan zover, een weekend helemaal voor mij alleen. Een weekend om aan mijzelf te werken en vooral ook te ontspannen en ontdekken. Ik boekte een heerlijke hotelkamer voor twee dagen, uiteraard met bad en een goede fles wijn.

Elke keuze bepaalt de koers van je leven

Alles stond in het teken van vragen stellen, de antwoorden vinden, weten wat je echt wilt. Dingen opschrijven die belangrijk voor je zijn. Voor mij is dat zeker vitaliteit, dankbaarheid en persoonlijke ontwikkeling. Dag 1 was een lange, maar leerzame dag. Alles leren over het resultaat van de manier waarop we denken.

Wat was het een fantastische sfeer, wat een energie, niet normaal. Van jong tot oud, ondernemend of niet. Allemaal onwijs gemotiveerd om te werken aan ons mooiste leven. Ik heb bijzondere mensen mogen ontmoeten, spreken en vasthouden. Een beetje liefde geven of krijgen. Hebben we allemaal wel eens nodig toch?

Ik ben gaan observeren en goed gaan luisteren

Vanaf minuut één had ik mijn ogen en oren wijd open. Ik wilde alles uit deze twee dagen halen. Maar niet alleen leren van Michael, maar vooral ook van de andere deelnemers. Ik heb staan observeren, aandachtig staan luisteren en bewust een lijst gemaakt van mensen die ik wilde spreken voordat dit weekend over was. Mensen die je energie geven, inspireren en die mij kunnen helpen, maar vooral ook mensen wie ik misschien een handje kan helpen.

Samen sta je sterk

Ik heb alle dromen voorbij horen komen, de één wil DJ worden, de ander wil een retreat in Suriname beginnen en weer iemand anders heeft een fysiek doel of wil stoppen met drinken. Allemaal met onze eigen motivatie en onze eigen ideeën. Fantastisch!

Ook de jongen die deze prachtige foto’s heeft gemaakt heeft een droom. Boy wil niks liever dan beroepsfotograaf worden. Blij worden van fotograferen van bijzondere momenten, zoals mijn vraagmoment met Michael. Hij werkt er keihard aan om zijn dromen na te jagen en ik geef hem dan ook met liefde een platform. Kijk eens op zijn pagina  Pictures By Boy en laat je verrassen door zijn talent.

Ik heb zoveel mooie inzichten gekregen, verhalen gehoord die mij raakten en inspireerden, een meditatie die me ver weg meenam en echt liet voelen, zang en muziek met de mooiste stem die ik ooit heb gehoord, vrolijke dansjes gedaan om onze gedachten te verzetten en vooral heel veel  liefde van de mensen om me heen gevoeld. Zo mooi om dit met elkaar te mogen beleven, zo bijzonder. Deze twee dagen veranderen je leven, veranderen je kijk op het leven.

Michael Pilarczyk

Leef je mooiste leven

En nu is het een kwestie van doorpakken en niet meer loslaten. De komende 30 dagen ga ik werken aan mijn doel en daarmee bedoel ik een concreet plan schrijven. Want over twee jaar sta ik op scholen kinderen en ouders bewust te maken over het belang van gezonde voeding en de energie die wij nodig hebben om echt te leven. Om gelukkig te zijn, doelen te behalen, fit en gezond te zijn.

Houd de site van Michael in de gaten, over een paar maanden komt er nog een editie (klik hier). Ben jij klaar om uit te zoeken wat je echt wilt? Wil jij weten wat je nodig hebt om jouw doelen te bereiken? Echt, dit is de beste investering die je kunt doen. Een investering voor en in jezelf, voor jouw geluk!

Ik sta te stuiteren van energie, mijn drie doelen voor de komende 12 maanden staan op papier! Ik kan niet wachten om jullie allemaal bewust te maken en te helpen ook deze positieve energie te voelen door middel van de juiste voeding en beweging.

Lieve Michael en Cindy, onwijs bedankt voor deze geweldige ervaring.

Liefs,
Charlie

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

3 reacties op “Maximum potential by Michael Pilarczyk”

  1. Pingback: Leuke dingen #30 - Charlie's Kitchen

  2. Pingback: Yes! Charlie's Stories is online - Charlie's Kitchen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches