fbpx

Maximum potential by Michael Pilarczyk

Afgelopen weekend was ik aanwezig bij de tweedaagse Masterclass van Michael Pilarczyk. Na het volgen van “Design your own life” en “My roadmap to succes and happiness” was het tijd voor de volgende stap. Deze twee dagen gingen vooral over inzicht, bewustzijn, zingeving en het beter leren begrijpen van mijn eigen denkwijze: mindset.

Your life to the next level

Waar komen al mijn gedachten vandaan? Waar heb ik mijzelf van overtuigd? Is het positief? Negatief? Welke belemmerende gedachten houden mij tegen om meer te leven zoals ik dat graag wil? Stiekem maak ik mij wel druk om wat anderen vinden, maar ik wil mij daardoor niet meer laten tegenhouden. Is dit egoïstisch?

Ik wil dat mijn bedrijf een succes wordt, ik wil resultaten boeken!

En daarom heb ik mij een aantal weken geleden ingeschreven. En eindelijk was het dan zover, een weekend helemaal voor mij alleen. Een weekend om aan mijzelf te werken en vooral ook te ontspannen en ontdekken. Ik boekte een heerlijke hotelkamer voor twee dagen, uiteraard met bad en een goede fles wijn.

Elke keuze bepaalt de koers van je leven

Alles stond in het teken van vragen stellen, de antwoorden vinden, weten wat je echt wilt. Dingen opschrijven die belangrijk voor je zijn. Voor mij is dat zeker vitaliteit, dankbaarheid en persoonlijke ontwikkeling. Dag 1 was een lange, maar leerzame dag. Alles leren over het resultaat van de manier waarop we denken.

Wat was het een fantastische sfeer, wat een energie, niet normaal. Van jong tot oud, ondernemend of niet. Allemaal onwijs gemotiveerd om te werken aan ons mooiste leven. Ik heb bijzondere mensen mogen ontmoeten, spreken en vasthouden. Een beetje liefde geven of krijgen. Hebben we allemaal wel eens nodig toch?

Ik ben gaan observeren en goed gaan luisteren

Vanaf minuut één had ik mijn ogen en oren wijd open. Ik wilde alles uit deze twee dagen halen. Maar niet alleen leren van Michael, maar vooral ook van de andere deelnemers. Ik heb staan observeren, aandachtig staan luisteren en bewust een lijst gemaakt van mensen die ik wilde spreken voordat dit weekend over was. Mensen die je energie geven, inspireren en die mij kunnen helpen, maar vooral ook mensen wie ik misschien een handje kan helpen.

Samen sta je sterk

Ik heb alle dromen voorbij horen komen, de één wil DJ worden, de ander wil een retreat in Suriname beginnen en weer iemand anders heeft een fysiek doel of wil stoppen met drinken. Allemaal met onze eigen motivatie en onze eigen ideeën. Fantastisch!

Ook de jongen die deze prachtige foto’s heeft gemaakt heeft een droom. Boy wil niks liever dan beroepsfotograaf worden. Blij worden van fotograferen van bijzondere momenten, zoals mijn vraagmoment met Michael. Hij werkt er keihard aan om zijn dromen na te jagen en ik geef hem dan ook met liefde een platform. Kijk eens op zijn pagina  Pictures By Boy en laat je verrassen door zijn talent.

Ik heb zoveel mooie inzichten gekregen, verhalen gehoord die mij raakten en inspireerden, een meditatie die me ver weg meenam en echt liet voelen, zang en muziek met de mooiste stem die ik ooit heb gehoord, vrolijke dansjes gedaan om onze gedachten te verzetten en vooral heel veel  liefde van de mensen om me heen gevoeld. Zo mooi om dit met elkaar te mogen beleven, zo bijzonder. Deze twee dagen veranderen je leven, veranderen je kijk op het leven.

Michael Pilarczyk

Leef je mooiste leven

En nu is het een kwestie van doorpakken en niet meer loslaten. De komende 30 dagen ga ik werken aan mijn doel en daarmee bedoel ik een concreet plan schrijven. Want over twee jaar sta ik op scholen kinderen en ouders bewust te maken over het belang van gezonde voeding en de energie die wij nodig hebben om echt te leven. Om gelukkig te zijn, doelen te behalen, fit en gezond te zijn.

Houd de site van Michael in de gaten, over een paar maanden komt er nog een editie (klik hier). Ben jij klaar om uit te zoeken wat je echt wilt? Wil jij weten wat je nodig hebt om jouw doelen te bereiken? Echt, dit is de beste investering die je kunt doen. Een investering voor en in jezelf, voor jouw geluk!

Ik sta te stuiteren van energie, mijn drie doelen voor de komende 12 maanden staan op papier! Ik kan niet wachten om jullie allemaal bewust te maken en te helpen ook deze positieve energie te voelen door middel van de juiste voeding en beweging.

Lieve Michael en Cindy, onwijs bedankt voor deze geweldige ervaring.

Liefs,
Charlie

======================================================================

Wil jij ook meer energie maar vooral meer balans, rust in je hoofd en een slank en gezond lichaam?

De #ECHTINBALANS groep van vorig jaar
Herken je dit?
 • Heb jij het gevoel dat je alle ballen moet hooghouden?
 • Heb jij het gevoel dat je geleefd wordt?
 • Voel jij je niet goed genoeg en ben je bang ergens tekort te schieten?
 • Voel jij je met regelmaat moe, futloos of leeg?
 • Heb je vaak negatieve gedachten?
 • Heb je moeite een gezond eetpatroon vast te houden en kies je snel voor makkelijk en minder gezond?
 • Maak je je vaak druk over wat anderen van jou vinden?
Verlang je naar:
 • rust
 • energie
 • balans
 • een gezonde relatie met eten
 • ritme
 • structuur
 • een gezonde dosis aan zelfvertrouwen
En heb je behoefte aan simpele, praktische handvatten die je dagelijks kunt toepassen voor het bovenstaande?
 
Zit je nu hard ja te knikken? YES!
Dan kan ik je helpen met mijn 12-weekse programma volgens de #ECHTINBALANS methode.
 
Wat krijg je allemaal voor 197 euro (normaal 499 euro!!!):
 • 12-weeks programma volgens de #ECHTINBALANS methode
 • Het Charlie’s Kitchen leefstijl boek inclusief 70 recepten voor meer energie en balans!
 • 12 weken lang toegang tot mijn besloten community met gelijkgestemden
 • 12 weken lang dagelijkse coaching van mij (Charlotte) en Naomi
 • Elke dinsdagavond om 20:00 uur een live (online) training (altijd terug te kijken als je er niet bij kunt zijn) plus Q&A
 • Toegang tot meer dan 50 video’s voor meer energie, balans en rust in je hoofd.
 • 2 weken BONUS materiaal

Benieuwd wat oud-deelnemers van mijn programma vinden? Klik dan hier → www.echtinbalans.nl

Is dit wat jij ook graag wilt?

Meld je dan hier aan of klik op de knop hieronder

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
frittata
Avondeten

Zoete aardappel frittata met pit

Lunch

Poké bowl maar dan glutenvrij

Borreltijd

Gezonde chocoladetruffels met pompoen

3 reacties op “Maximum potential by Michael Pilarczyk”

 1. Pingback: Leuke dingen #30 - Charlie's Kitchen

 2. Pingback: Yes! Charlie's Stories is online - Charlie's Kitchen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform