Marokkaanse kipnuggets van Sergio Herman - Charlie's Kitchen

Marokkaanse kipnuggets van Sergio Herman

Wie Sergio Herman nog niet kent, mag even heel snel gaan googelen. Deze bijzonder aantrekkelijke man kan waanzinnig koken. Na het proeven van deze Marokkaanse kipnuggets weet jij wel wie Sergio is.

Hi! Ik ben Kim

En ik speur in de stapels kookboeken die wekelijks uitkomen naar de leukste recepten en deel die natuurlijk met jullie. Ik ben al een paar weken hyper in de keuken, want mijn grote kookheld Sergio Herman heeft een nieuw kookboek uitgebracht! ‘Sergio’s Smaakmakers’, en dat is meer dan een smakelijk hapje!

Boek: Sergio’s Smaakmakers

Auteur: Sergio Herman

Zijn vorige boek was met afstand mijn favoriete boek dat in 2017 is uitgebracht. Nog steeds sta ik regelmatig met Just Cook It in de keuken te toveren met ingrediënten. Geen kookboek voor iedereen, maar voor wie iets langer in de keuken staat nog steeds een absolute must-have. Sergio maakt het in zijn nieuwe boek nog iets makkelijker – in hoeverre je dat van een driesterrenchef kunt zeggen natuurlijk – en laat zien hoe je met een paar mooie ingrediënten jouw maaltje nog lekkerder kunt maken.

Zijn we weer fan?

JA! YES! OUI! Sergio leert je dat met een twintigtal smaakmakers lekker koken niet ingewikkeld hoeft te zijn. Wat dacht je van een kleine toevoeging van harissa, of wat een goede sojasaus voor je standaard kippie kan doen? Niet alle toevoegingen hoeven onbekend te zijn, zoals hazelnoten of knoflook.

Sergio deelt zijn favoriete homemade snacks, lekkere stoofschotels en zijn favoriete manier om mosselen te eten. Soms moet je even twee keer kijken, maar er komt zoveel inspiratie voorbij dat je meteen de keuken in wilt duiken. Het ene gerecht is misschien wat ingewikkelder dan het andere, maar dat hoeft geen probleem te zijn. Ben je niet bang voor een experiment? Zorg er dan voor dat dit boek zo snel mogelijk in jouw keuken ligt!

Marokkaanse kipnuggets van Sergio Herman, Sergio’s Smaakmakers

Marokkaanse kipnuggets van Sergio Herman

Wat heb je nodig:
(voor 16 stuks)

 • 500 gram kipgehakt
 • 1/2 dl room
 • 1 eitje
 • 2 el harissa
 • 3 el koriander
 • 2 gr ras el hanout
 • 4 el sjalot
 • 100 gr panko + extra om doorheen te rollen
 • Olie om in te bakken
 • 1 el sesamzaadjes
 • Citroenrasp

Voor de dip:

 • 100 gram roomkaas
 • 1 el zure room
 • 1 el koriander
 • 2 el pittige loempiasaus
 1. Meng het gehakt met ei, de room, harissa, koriander, ras el hanout, sjalot en panko.
 2. Maak er balletjes van en vorm ze daarna met je handen tot nuggets. Rol ze vervolgens door de panko.
 3. Meng de ingrediënten voor de dip. Zet dit in de koelkast.
 4. Bak je kipnuggets in een pan met de olijfolie tot ze goudbruin zijn.
 5. Versier de nuggets tenslotte met sesamzaadjes en citroenrasp. Serveer met de dip.

Liefs,

#TEAMCHARLIE

=========================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

Gratis maaltijdplanner!

Vind je het ook zo lastig om elke dag weer een gezonde maaltijd te bedenken? Download dan nu mijn gratis maaltijdplanner en je zet dagelijks een gevarieerde maaltijd op tafel!

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN
Ontbijt

Ontbijtpannenkoekjes met gezonde chocoladesaus

Avondeten

Truffelpasta met romige paddenstoelen

Healthy snacks

Cinnamon cupcakes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches