De naam “Mango peanut butter smoothie” laat mij in ieder geval al kwijlen… Hebben jullie het boek van InLoveWithHealth al eens bekeken? Jongens, ik ben zo’n fan en vorige week maakte ik al deze zoete sushi uit haar boek (klik hier). 

A smoothie (with Mango Peanut butter) a day keeps the doctor away, believe me! Smoothies zijn vitamine bommetjes die lekker zijn maar vooral ook erg makkelijk en gezond. Geen tijd hebben in de ochtend? Onzin! Koop een blender, ik ben getrouwd met mijn blender, want elke ochtend staat deze fijne machine voor mij klaar om een masterlijke smoothie in elkaar te flansen.

Een smoothie drinken is een ontzettend makkelijke manier om in een keer heel veel goede voedingsstoffen binnen te krijgen. Daarnaast zorgt het ook gewoon voor een echte goede start, zodat je met een dosis energie aan de dag kunt beginnen.

Mango Peanut butter smoothie

Boeffie was het er helemaal mee eens, deze mango peanut butter smoothie is lekker!

Mango Peanut butter smoothie

Wat heb je nodig:
(voor 1 smoothie)

  • 300 ml water
  • 1 hele courgette zonder schil
  • 1/2 banaan (lekker bruin!)
  • 1 tl pindakaas
  • 1 tl kaneel
  • 2 handjes bevroren mangoblokjes
  • 1 tl chiazaad
  • 1 el honing

Doe alle ingrediënten samen in de blender en mix tot een glad geheel! Easy toch?

Mango Peanut butter smoothie

Durf jij deze Mango Peanut butter smoothie aan?

Liefs,
Charlie’s Kitchen