Ik moet jullie iets vertellen, ik ga trouwen en wel met Mr. Magimix. Het begon allemaal rond Sinterklaas, blijkbaar was ik zo lief geweest dit jaar dat ik een Magimix 5200 XL bezorgd kreeg. Mijn hart ging tekeer, ik kreeg roze wangen en wilde de hele woonkamer door springen. Sorry jongens, als keukenprinses droom je van zo’n prachtmachine! Deze opent deuren naar nog mooiere, lekkere en betere gerechten!

Magimix

Met een gewicht van 11 kilo was het een uitdaging om hem uit de doos te krijgen. Gelukkig ben ik mega fit en heb ik natuurlijk gewoon mijn vriend alles laten doen. Een ding is zeke… De tijd dat ik altijd alles op de grond laat vallen is voorbij, want deze staat stevig op mijn aanrecht haha. Deze machine zet je dus niet even huppa in je keukenkastje, nee deze eye-catcher staat prachtig in jouw keuken.

Ik wilde graag een keukenmachine om meer fijn te hakken, betere soepen te maken en zelf deeg te rollen.  Op de Magimix vind je een stopknop, een auto-knop en een pulsefunctie. De grootste mengkom heeft een inhoud van 3.6 liter. Je denkt heel groot, maar valt best mee als ik 2 bananenbroden maak zit die aardig gevuld. Jullie weten ik hou van voorbereiden!

Magimix

Hier ben ik trouwens linzenburgers aan het maken, so easy en lekker. Receptje vind je hier!

Magimix

Mr. Magimix wordt geleverd met veel accessoires. Dit maakt de Magimix echt tot een volwaardige keukenhulp, je kunt er werkelijk alles mee. Onder andere inbegrepen: RVS kneedmes, eiwitklopper, 2 raspschijven, 2 plakjesschijven, blender mix, speciale spatel, sap- en smoothiekit, bakkit, pureerkit, een handige citruspers en een leuk receptenboekje. Gelukkig krijg je een mooie opbergbox  bij al deze accessoires.

Verse jus? Ook dat kan! Je plaatst bovenstaand onderdeel op de grootste mengkom, op de kop zet je een gehalveerde sinaasappel en met de klep klem je hem dicht.

Ik ben ontzettend blij met mijn verloofde, hij is heerlijk in gebruik, snel schoon (ik haat schoonsmaken) dus hallo vaatwasser! Hij is zo krachtig en sterk, dat willen we allemaal toch? Ik ben eerlijk het kost wel wat zo’n aanschaf, maar als je eenmaal hebt wil je niet meer zonder. Goedkoop is duurkoop! 

Liefs,
Charlie’s Kitchen