Het is tijd voor een nieuw begin, een nieuwe uitstraling en een nieuwe look! Toen ik 1,5 jaar geleden “Charlie’s Kitchen lanceerde was de intentie om mijn heerlijke receptjes met jullie te delen. Inmiddels is mijn website uitgegroeid tot een platform vol inspiratie over voeding, het leven en hotspots.

life

Charlie’s Kitchen is zoveel meer geworden dan alleen maar recepten delen. Ik deel eigenlijk mijn hele leven met jullie. Ik deel mijn ervaringen, de hobbels die ik onderweg tegenkom, maar ook mijn verdriet. En door dit alles te delen probeer ik jullie te inspireren op allerlei manieren.

Life

Wie wil ik zijn?

Een sterk en krachtig persoon, die weet wat ze wil en zich niet laat afleiden. Maar ook een positief ingesteld persoon, vol enthousiasme en liefde voor de wereld.

Mijn missie is om mensen te inspireren, te laten zien dat positief denken je energie geeft en dat gezond eten en balans vinden hierin niet moeilijk hoeft te zijn.

life

Wat kun je verwachten de komende maanden van Charlie’s Kitchen?

life

Kleurrijke en gezonde recepten

kitchen

Hoe vind je balans in het leven?

life

Een webshop met onder andere mijn eerste E-book!

life

Meer persoonlijke en informatieve blogs

De leukste hotspots van Nederland

life

Maar ook nieuwe workshops en lezingen

life

ARE YOU READY?