fbpx

Leuke dingen #9

Leuke

Dinsdag had ik een ontzettend leuke ochtend met Janice van W.green! Het was heerlijk weer, dus ik besloot vanaf Amsterdam Centraal lekker te lopen richting de Lijnbaansgracht waar de de Press Day was. Even een zen momentje voor mijzelf tussen alle drukte door. Een Press Day met alleen maar duurzame en natuurlijke producten, echt wat voor mij!

leuke

Ik werd enthousiast verwelkomt en bevond mij in een prachtige grote lichte ruimte met allemaal leuke merken die iets gingen vertellen, nog leuker: ik mocht proeven!

leuke

Ik gebruik het liefste producten zonder toevoegingen zoals e-nummers, verdikkingsmiddelen en extra suiker. Rude Health is een van deze merken waar ik zeker fan van ben, het zijn ingrediënten die allemaal herkenbaar zijn voor ons. Gewone natuurlijke ingrediënten van velden, akkers en boomgaarden en niet uit een laboratorium! Ik kreeg een heerlijk klein bakje porridge met banaan, blauwe bessen en maple syrop, maak me gek!

leuke

Zo raakte ik ook aan de praat met Edvina van Lemon Poppy en mocht ik als eerste hun nieuwe thee proeven!

leuke

Heerlijk koud, fris en een echte thee smaak. Dit wil ik op een hete zomerdag wel hebben op een terrasje!

leuke

Ondertussen even een broodje eten en met iedereen uren kletsen, ik vind dit soort dingen altijd zo gezellig haha.

leuke

Ze hadden niet alleen eten maar ook gezichtsproducten, I LOVE IT! Esse is zonder chemicaliën, goed voor de gevoelige huid, geeft een kans om coöperaties van plattelandsvrouwen in Zuid-Afrika te ondersteunen en heeft unieke actieve anti-aging werkstoffen. Kan best van pas komen ik ga al richting 30…

leuke

Ondanks alle lekkere hapjes kon ik het thuis niet laten deze reep ook even op te smikkelen, even wat extra energie voor mijn training! Maar deze ochtend was ontzettend leuk en heb veel nieuwe producten leren kennen, komende weken zullen er een aantal terug komen op mijn blog. Zoals jullie weten, ik hou van een product met een verhaal en als het dan ook nog eens een steentje bijdraagt in deze wereld vind ik dat helemaal super. Ik ben helemaal eerlijk dus als ik iets niet goed vind of niet lekker zal je dit altijd horen of je ziet dat niet voorbij komen. Want Charlie’s Kitchen staat voor wat ik eet, wat ik maak, namaak of lekker vind!

Leuke

Woensdag had ik de lancering van de nieuwe Pro Dynamics sportvoeding lijn van de Kruitvat!

leuke

Ook kreeg ik de Healthbox binnen, zo leuk die wilde ik graag even testen! Snel meer hierover…

leuke

Ik had een onwijs toffe fotoshoot met Kim voor mijn site, tijd om de boel weer op te pimpen vinden jullie ook niet? Ik vind hem zo gaaf geworden, vooral met die geweldige trui van So V’s Choice!

Leuke

Ik maakte vrijdag voor mijn schatjes verjaardag de lekkerste brownie ever, het recept ga ik eerdaags met jullie delen maar ik moet eerst even bijkomen van de hoeveelheden die ik op heb haha zie in mijn voedingsdagboek morgen.

leuke

Zaterdag had ik een huiskamer vol verjaardagsvisite en maakte ik onder andere deze quiches! Recept delen?

leuke

En vandaag stond ik op het uitverkochte FEARLESS event van Fitgirls, WOW wat een dag!!! Super trots op alle deelnemers die hun angsten hebben overwonnen en in het speciaal even een knuffel aan Dani die deze onwijs inspirerende dag heeft bedacht!!

Liefs,
Charlie’s Kitchen

 

 

 

 

 

======================================================================

Direct meer energie door meer variatie in de keuken!

Het is een feit: mijn allereerste boek is er!!!!!

En niet zomaar een boek, er staan 70 makkelijke en gezonde recepten in die zo op tafel staan, met producten die je gewoon in de supermarkt haalt. Ik hou van simpel ;-)

Daarnaast deel ik in mijn boek mijn 10 golden rulez voor meer balans in jouw leven en ik deel ook nog eens praktische tips om je energieniveau te verhogen of stabieler te houden! 

Zoals ik al zei: dit is niet zomaar een boek. Hier vind je alles voor een gezonde leefstijl, meer energie, lekker in je vel zitten en vooral een leven #ECHTINBALANS, waar genieten met een grote G voorop staat!

Ik ben zo trots op het eindresultaat, het is echt een cadeautje in de keuken. En ik hoop dat jij net zo enthousiast wordt van dit boek, dat het een deel wordt van jouw keuken en dat je vooral vaker tijd gaat doorbrengen in de keuken. Want de keuken is MAGISCH! Hier heb je mooie gesprekken, verbind je met elkaar en start je basis: energie!

Een kijkje in mijn boek of bestellen doe je hier ←

Wat vinden zij ervan?

‘Een mooi, overzichtelijk boek dat een goede kijk geeft in het gezonde leven van Charlie.’

Hugo Kennis, televisiekok bij 24Kitchen

‘Geweldig om te zien hoe jij de afgelopen jaren bent gegroeid. Je hebt veel geleerd en veel gedaan. Nu ben je een voorbeeld voor vele anderen en deel je jouw waardevolle kennis in dit boek. Ik hoop dat je er veel mensen mee mag inspireren tot hun mooiste leven!’

Michael Pilarczyk, auteur en mindsetcoach

Lienke de Jong, Dear Good Morning, ochtendgekkie, Boek

‘Ik ben geen keukenprinses maar hou wel van lekker en gezond eten. Ik vind het een boek waarvan ik denk ‘dit kan ik ook maken’. Dat maakt mij enthousiast om aan de slag te gaan, ik bleef bladeren. Super mooi en tof boek!’ 

Lienke de Jong, Dear Good Morning

‘Charlie is een van de meest energieke mensen die ik ken. Haar positieve kijk op het leven is bewonderenswaardig, met haar eerste kookboek deelt ze dat met iedereen.’ 

Danny Jansen, televisiekok bij 24Kitchen en kookboekenauteur

Deel op facebook
Facebook
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op google
Google+
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op print
Printen

Welkom

Hi,

Vanaf mijn keukentafel deel ik hier heerlijke recepten. Makkelijk en lekker, maar vooral in balans!

Met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand durf ik toch wel te zeggen dat mijn keuken populair is!

Naast recepten deel ik vanaf mijn keukentafel al mijn tips voor meer energie en neem ik je mee op mijn persoonlijke reis naar het recept voor een leven #echtinbalans.

Liefs,
Charlie

winnaar foodblog awards

Bestel hier je Vitaily pakket!

Volg ons op social media

Facebook

Pinterest

YouTube

Instagram

LinkedIn

OVER DE AUTEUR
GERELATEERDE BERICHTEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Charlie's Kitchen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches