Dinsdag had ik een ontzettend leuke ochtend met Janice van W.green! Het was heerlijk weer, dus ik besloot vanaf Amsterdam Centraal lekker te lopen richting de Lijnbaansgracht waar de de Press Day was. Even een zen momentje voor mijzelf tussen alle drukte door. Een Press Day met alleen maar duurzame en natuurlijke producten, echt wat voor mij!

leuke

Ik werd enthousiast verwelkomt en bevond mij in een prachtige grote lichte ruimte met allemaal leuke merken die iets gingen vertellen, nog leuker: ik mocht proeven!

leuke

Ik gebruik het liefste producten zonder toevoegingen zoals e-nummers, verdikkingsmiddelen en extra suiker. Rude Health is een van deze merken waar ik zeker fan van ben, het zijn ingrediënten die allemaal herkenbaar zijn voor ons. Gewone natuurlijke ingrediënten van velden, akkers en boomgaarden en niet uit een laboratorium! Ik kreeg een heerlijk klein bakje porridge met banaan, blauwe bessen en maple syrop, maak me gek!

leuke

Zo raakte ik ook aan de praat met Edvina van Lemon Poppy en mocht ik als eerste hun nieuwe thee proeven!

leuke

Heerlijk koud, fris en een echte thee smaak. Dit wil ik op een hete zomerdag wel hebben op een terrasje!

leuke

Ondertussen even een broodje eten en met iedereen uren kletsen, ik vind dit soort dingen altijd zo gezellig haha.

leuke

Ze hadden niet alleen eten maar ook gezichtsproducten, I LOVE IT! Esse is zonder chemicaliën, goed voor de gevoelige huid, geeft een kans om coöperaties van plattelandsvrouwen in Zuid-Afrika te ondersteunen en heeft unieke actieve anti-aging werkstoffen. Kan best van pas komen ik ga al richting 30…

leuke

Ondanks alle lekkere hapjes kon ik het thuis niet laten deze reep ook even op te smikkelen, even wat extra energie voor mijn training! Maar deze ochtend was ontzettend leuk en heb veel nieuwe producten leren kennen, komende weken zullen er een aantal terug komen op mijn blog. Zoals jullie weten, ik hou van een product met een verhaal en als het dan ook nog eens een steentje bijdraagt in deze wereld vind ik dat helemaal super. Ik ben helemaal eerlijk dus als ik iets niet goed vind of niet lekker zal je dit altijd horen of je ziet dat niet voorbij komen. Want Charlie’s Kitchen staat voor wat ik eet, wat ik maak, namaak of lekker vind!

Leuke

Woensdag had ik de lancering van de nieuwe Pro Dynamics sportvoeding lijn van de Kruitvat!

leuke

Ook kreeg ik de Healthbox binnen, zo leuk die wilde ik graag even testen! Snel meer hierover…

leuke

Ik had een onwijs toffe fotoshoot met Kim voor mijn site, tijd om de boel weer op te pimpen vinden jullie ook niet? Ik vind hem zo gaaf geworden, vooral met die geweldige trui van So V’s Choice!

Leuke

Ik maakte vrijdag voor mijn schatjes verjaardag de lekkerste brownie ever, het recept ga ik eerdaags met jullie delen maar ik moet eerst even bijkomen van de hoeveelheden die ik op heb haha zie in mijn voedingsdagboek morgen.

leuke

Zaterdag had ik een huiskamer vol verjaardagsvisite en maakte ik onder andere deze quiches! Recept delen?

leuke

En vandaag stond ik op het uitverkochte FEARLESS event van Fitgirls, WOW wat een dag!!! Super trots op alle deelnemers die hun angsten hebben overwonnen en in het speciaal even een knuffel aan Dani die deze onwijs inspirerende dag heeft bedacht!!

Liefs,
Charlie’s Kitchen